• 8ats.

    Labas merginos. ar yra kuriai buve kad vietoje menesiniu butu tik vos vos rudas tepimas? seip mm man buna 3-4 dienas, o dabar 5 diena ir toks tepimas vos vos rudai, kraujo net nebuvo visiskai. Temp pakilusi visa diena, pas gydytoja tik kita antradieni, labai nerimauju, ar gali buti koks uzdegimo pozymis tokios mm? ar buvo tiesiog kuriai taip? aciu pasidalinusioms.

    svajone19SveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    na testo nesidariau, nei man tempia pilvo apacioje ( kaip pasiskaiciau internete, kad itatrti nestuma ) nei krutys pajautreje, ir beto ryte nebuna jokios temp, ryte buna 35 vos islipus is lovos, diena jau va ir dabar 37 rodo. Sendien dar vis teplioja labai nedaug, 6 diena jau tik isskyros nebe rusvos o vos vos rozines sp.
    Na turejau kelis kartus si men santykiu, bet i mane nebaige ( tiesiogiai i vidu). Galima sakyt kontraceptikais nesisaugojome, bet tiesiog i vidu nebaige.

    svajone19

  2. 0

    man taip kiekviena karta:)ir nieko,esu sveika:)

    Anonimas

  3. 0

    o lauktis negalit? testa daretes?

    MARIJA33

  4. 0

    man tai nebuvo.internete paskaityk

    MARIJA33

  5. 0

    Galbut nieko, galbut nestumas, galbut uzdegimas sunku pasakyti, bet jei turit nesaugiu lytiniu santykiu manau kad nestumas

    aurikii

  6. 0

    dažnai man taip būna,tyriausi bet nieko nerado

    Anonimas

  7. 0

    Man yra buve taip, buvau jau prisiskaicius apie visokias endometriozes.. bet veliau viskas savaime Susitvarke. Tiesa del to buvau nuejus ir pas ginekologe, bet nieko bloga nerado.
    O kaip jus pati jauciates? Gal vis delto laukiates?

    Pabuciuok

  8. 0

    kazkaip itarciau nestuma....

    arcita