• 11ats.

    na labas vakaras. nebetesiu ankstesnio savo klausimo. mielosios pasidariau senden diena nt, iskarto balta balta, na ir padejau i spinta,tai taip daugmaz uz valandos gal maziau atejau na matosi antras bruksnelis, ne toks kaip ontrolinis bet aiskiai matosi,skaiciau kad nebegalima vertinti testo po 5 min, na bet paskaicius interneto forumus ne vienai po kiek laiko tik atsiranda antra juostele...net nezinau ar tiketi nt instrukcija ir manyti kad nesilaukiu, ar visdelto gali but nestumas? senden rusvu isskyru nebebuvo, bet tokios gausios baltos ir su truputi kraujo priemaisu. labai nerimauju dar pas giniu toli eiti,kaip jus manot, ar verta patiket testu po valandos? ar turejot kuri panasios patirties? aciu kas pasidalinsite

    svajone19Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 1

    tokiu testu jau pasitiketi negalima.

    tikmama

  3. 1
  4. 1

    Man yra buve taip du kartus.Abu kartus nestumas veliau pasitvirtino. Tik pirmas vaikelis mus paliko .. :(
    tuomet vaiduoklius radau ir po geros valandos ar net ilgesnio laiko.

    Anonimas

  5. 1

    Savaites begyje pasidaryk kontrolini testa.Ir jis bus tikslus. Buna kartais ta "vaiduolkline" II linija atsiranda dar del per mazo koncentrato hormonu organizme ,kurie ima atsirasti nestumo metu. Taigi ji gali pasitvirtinti ir arba ne.
    Ir geriau pasitikslint kitos firmos pirktu testu

    Anonimas

  6. 0

    Manau nedaryk išvadu per anksti nes man irgi yra taip buvę. Labai norėjau leliuko dariausi ne vieną testą ir ne du , taip pat po maždaug valandos išvysdau antrą juostelę ir bereikalo apsidžiaugiau, pasirodo išdžiūsta šlapimas ir taip jau gaunasi. O kai ištikrųjų pastojau jokių abejonių neliko juostelė akyse pasirodė po poros min..... po savaitės darykis kitą nt nes nera reikalo pinigėlių švaistyt peranksti...

    ETETET

  7. 0

    Manau kad yra tikimybes jog laukiesi,nors kaip as buvau nescia tai testas man abu kartus viena juostele rode.Koki testa darei?man tai bitute apgavike buvo:)

    zdraica

  8. 0

    Manau, kad galite vertinti kaip teigiama, nes jei nesilauktumete, tai antra juostele nei po dienos neatsirastu

    Pabuciuok

  9. 0

    man irgi pasirode antra juostele neiskarto..o paskui kai pasirode tai pasidare ryski ir aiskiai matoma :)

    sandija1

  10. 0

    dekoju sandija, nors nestumas neplanuotas,bet vos pagalvojus kad galiu buti nescia plazda sirduke is dziaugsmo.bijau bereikalo prisigalvoti,aisku ir testuka kartosiu uz keliu dienu,bet turbut kas esate patyrusios zinot ka reiskias bent vaiduokliukas nt.as irgi leisciau sau dziaugtis ir tiketis,jei vaiduokliukas butu per tas 5 min atsirades,bet dabar daugmaz valanda,gal net jau isdziuves buvo. esu seniau dariusis nt kai galvodavau kad galiu lauktis,bet net po keliu ar keliolika val testas budavo baltas,o si kart nors neryskiai rausvai bet matoi tikrai bruksniukas net prietemoje.
    dar pasiskaiciau kad testai meluoja jei vertini veliau nes tada matosi ta vieta kur turetu atsirasti antras bruksniukas esant nestumui.
    o sakykit ar buve kuriai taip kad po valandos, dvieju nesvarbu pasimatytu vaiduokliukas nors nebuvote nescia?
    aciu labai

    svajone19