• 8ats.

    Jus norit teigti, kad po gimdymo pilvo raumenys negrižta atgal ?

    Nes žiuriu dauguma moteru visokias operacijos daros, pilvos raumenu susiuvimo.Tai ka be to neimanoma nieko padaryt ?

    misisipiSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Oho, daug nauju dalyku suzinojau. Anksciau maniau kad kai kurioms pilvas po gimdymo buna labai nukares, nes tiesiog oda neelastinga. Mano pilvas pries gimdyma buvo tikrai didelis, bet veliau neliko nukres, ir neatsirado nei vienos strijos.

    Yuki

  2. 1

    netykiu, pas mane tik oda ciut ciut pakarus, na jos jau nebeistempsi, bet su pilvu viskas normaliai, net ir nedarant intensyvios mankstos susytrauke.

    Anonimas

  3. 1

    Man viskas grįžo atgalios.Gal todėl ,kad ir taip pilvo didelio nėštumo metu neturėjau,gal dėl to ir neišsitampė,nes nei vienos strijos nėra irgi. Kiekvienai skirtingai

    Anonimas

  4. 1

    Ne visoms šitaip. Pilvo raumenų plyšimus tai jau tektų operuoti, bet per prievarta sutraukti juos galima tik sportuojant, jokios operacijos raumenų nesustiprins, kad susitrauktų kuo maximaliau. Operuoja tik plyšus raumenims. Man pvz plyšo labai nedaug, ties bamba įtempus presą galima užčiuoti pailgą duobutę - ten raumenys man plyšo.. kitoms būna labai sulpyšta ir būna pilvo nebelaiko, jis nukara, nes raumenynas yra tik ties šonais, o kur presas - didžiulė skylė, visiškai minkšta. Va tada daro operacijas jei yra diskomfortas. Pilvo raumenys grįžta į vietas, tačiau jie būna pratampyti, todėl ir siūlo po gimdymo pradėti sportuoti, kad greičiau viskas atsistatytų į vietas :)

    lydekaite

  5. 1

    Na cia kaip kam,vienos nepadaro nieko,o kitom nieko ir nereik daryt,viskas savaime atsistato.

    zdraica

  6. 0

    pagimdziau du,ir abu kart pilvus milzinus turejau virs 20kg priaugtu,praejus jau 4,5metu po antrojo gimdymo sveriu maziau nei pries pirmaji nestuma.Jokio nukatusio pilvo nieko nera ir be jokio sporto

    Anonimas

  7. 0

    Man puikiausiai grizo, todel tikrai taip teigti negalima

    Pabuciuok

  8. 0

    nezinau kaip kitoms pagimdziau viena vaika o pilvas buvo nezmoniksai didelis ir praejus puaei metu buvo toks pat kaip ir visada:) cia prikalsuo nuo genu.

    Anonimas