Atsakymai

  1. 6

    Taip,visada iseinu pasidazius. Viena karta pabandymui nesidaziau tai kaip nuoga jauciausi :)

    Panther

  2. 5

    na ziurint kur einu,o seip tai labai minimaliai..susitvarkau plaukus,turputi blakstienas padazau ir lupas :)

    sandija1

  3. 4

    man iseinant i miesta reikia valandos. as visada pasidazau plaukus susitvarkau (kartais pasitiesinu, kartais pasigarbanoju, kartais siaip kokia mini sukuosena pasidarau.) as jau nuo ryto atsikelusi planuoju iseisiu ar ne, reikes man papildomai laiko pasipuosimui skirti ar ne.

    tikmama

  4. 4

    Aš kaskart iš namų išeinu susitvarkiusi,pasidažiusi

    Anonimas

  5. 3

    Kaskart pries iseidama is namu (neskaitant siuksliu isnesimo:) praleidziu gana daug laiko pries veidrodi. Tiesiog, negaliu niekur eiti nepasidaziusi ir pan. Nebutina labai issipuosti, bet turiu atrodyti tvarkingai, antraip blogai jausciausi.

    Yuki

  6. 3

    pries gimstant vaikui labai save prisiziurejau - puosdavausi visur galima sakyti.per netuma jauciausi negraz ir atpratau nuo puosimosi, dazymosi. dabar jau kai baigiu sugrizti i savo senas formas vel dideja noras, bet nera kur iseit dabar :) tik pasivaiksciot.

    busimamama2

  7. 3

    Aš taip pat žiūrint nuo situacijos kur einu. Esu už tvarkingumą, o ne už makiažo sluoksnį kiekvieną dieną :)
    Labai priklauso kur eisiu - jeigu kiekvieną rytą vedant vaiką į darželį dažyčiaus,, puosčiaus tai kam to reikia? sėdam su vaiku ant dviračių ir važiuojam. svarbiausia tvarkingai atrodyti - plaukai sušukuoti, išplauti, moteris kvepianti, pasitempus, nesikeikianti, švari, tvarkingais drabužiais. Jei kažkur į darbą, darbo pokalbį, ne laisvalaikis, labiau oficialumu kvepia tai vis dėl to blakstienas padažau, pasikvėpinu minimaliai, blizgis lupų, gražiai apsirengiu tvarkingai, pasitempus..... man to užtenka ir gražiai, neiššaukiančiai natūraliai atrodau.
    Pamenu draugai vieni sako važiavom apsipirkti į užsienį (iš Norvegijos į Švediją) ir pasakoja - mes sako apsirengėm greitai, einam pro duris tai dar puse valandos laukėm dukros aštuoniolikos metų kol ji pasidažys, apsirengs... tai tėvas ir juokiasi sako važiuoju ir bijau, kad muitinė sustabdys ir įtars, kad pardavimui merginą vežu :D veidas rudas, akys juodos :)
    mano nuomone yra tam tikros ribos ir vietos kur labiau pasidažyt, kur užtenka mažiau. TIkrai juokingai atrodo kai moterys eina pasivaikščiot su vaikais ir išsimaliavojusios nesvietiškai. Arba eina kur su draugėm pasivaikščiot o ant veido vakarinis makiažas, nors dar pirma dienos pusė :) Va tokie dalykai labiau juoką kelia, o ne grožį matau, nes reikai skirti laiką ir vietą. Tai ir yra skoningumas, kas yra visų svarbiausia stiliuje ir išvaizdoje. Ir dar labiau gadina vaizdą kai moterys be to, kad prisidažiusios ne į temą tai dar iš tolo keikiasi, garsiai kvatoja, rūko, elgiasi iššaukiančiai. Man asmeniškai labai svarbu dar ir manieros. Jeigu moteris gražiai pasidažiusi, apsirengusi, vizualiai atrodo lyg nieko, bet koks keiksmažodis, rūkalų kvapas ar dar kas iš karto numuša visą grožį :) nemoteriška.

    lydekaite

  8. 3

    as uz paprastuma-bet toki tvarkinga patrauklu-truputi kvepaliuku-blizgesio,plaukai svarbiausia svarus-ir pirmyn

    suniukas

  9. 2

    pas mus i zaidymu aisktele ateina tokia mamaska, kuri bijo daugiau pajudeti, pazaisti su vaiku, nes tiek visko ant saves prisidejus, papuosalai, be isimties VISADA aukstakulniai, isidaziusi, plaukai palaidi, dailiausias rankinukas, kurio visada isikabinus, galva aukstai iskelta, akinukai nuo saules taip pat retai nuimami, na grozys tai nesvietyskas, bet gaila kartais vaiko, nei su juo pazaidzia nrml, ateina 10min ir iseina...viskam yra laikas ir vieta. manau jei eini i parduotuve pieno ar pazaisti i aisktele su vaiku, suteikti jam dziaugsmo, tai nereik atrodyt kaip lelei, autis aukstakulniu.

    Anonimas

  10. 2

    Niekas nekalba apie N kiekį makiažo ant veido. Bent jau aš,pasidažau visada,geriau jaučiuosi,bet saikingai,pastelinėm spalvom,blakstienas truputį. Jokių krem pudrų,veidas visas natūrakud,kai kada nebent skruostikaulius paružinu.. Į soliarumus nevaikštau,tad iš po žiemos esu nubalusi,o ir šeip iš prigimties kaip nublukusi :-). Tad aš,kad ir ne pobdaug,be makiažo neišsisuku. Namie niekada nesidažau,ilsinu odą,blakstienas

    Anonimas