• 13ats.

    Ar tai, kad mama yra vaiko priežiūros atostogose, gali būti pateisinama priežastimi vaiko neatėjimo į darželį, ir nereikia mokėti už tas dienas, kai vaikas nėjo į darželį ir neatnešė pažymos iš gydytojo už tas dienas?

    RugsėjaLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    ne taip niekur nera :) pateisinama priezastis tegali buti gydytojo jeigum norite nemoketi uz tas dieneles

    bambaliukas

  2. 2

    Gali buti kazkiektai dienu praleistu ir del nepateisinamos priezasties,ir ju virsyti negali.Kaip ir mokykloje,kazkiek praleistu pamoku. Bet tai jau darzelio vidaus taisykles.Kurios gali buti skirtingos,skrtinguose darzeliuose.

    Anonimas

  3. 2

    Pas mus darzelyje taip ir yra. As vyresneli leidziu i darzeli, budama VPA su jaunesniu. Kai tik isejau VPA i darzeli pristaciau isakymo is darbovietes kopija, kad esu isleista i VPA ir dabar visos vyresnelio praleistos dienos pateisinamos.

    Kikymara

  4. 2

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aplamai DOVUKAS ir bambaliukas jei nežinote tiksliai tai kam atsakinėjate ir skleidžiate tokią klaidinančią informaciją !!!!

    Lulu

  5. 2

    būtent taip - bent jau aš kai vyresnėle vedu, o su mažają esu VPA tai man nereikia pateisinimų už nelankytas dienas darželyje, bet prieš tai žinoma turite pateikti darželiui pažymą kad jūs esate VPA.

    Lulu

  6. 2

    musu darzelyja tai nera pateisinama priezastis

    dovukas11

  7. 1

    pasidomėjau šiuo klausimu įdėmiau, tai kiekvienoj savivaldybei skirtingai kaip pasirodo, pasiskaitykite savo miesto savivaldybės puslapyje apie lengvatas ir nuolaidas. Nes darželis kaip žinia biudžetinė įstaiga- tai kiekvina savivaldybė nustato savo taisykles.

    Lulu

  8. 1

    Tiesa, pateisinti praleistų dienų nereikia , jei renkatės 4 valandų ugdymą, tada aplamai nereikia mokėti už darželį.

    ilgesys

  9. 1

    Gal tai priklauso nuo miesto, nors labai abejoju jei tai valstybinis darželis.Tikrai nepateisina praleistų dienų.Pateisina jei darbas pamaininis, jei gydytojo pažyma, ir jei kasmetinės atostogos.Žinau , nes su tuo susidūriau.

    ilgesys

  10. 1

    Anonime: pati esu VPA kito vaiko,o vyresnioji eina i darzeli,bet tai nera pateisinama priezastys nemoketi kai nevedi i darzeli,jeigu nera pazymos is gydytojos,kad ji sirgo,tai ir mokam uz tas dienas kada nebuvo,cia Vilniuj.

    Jolka123