• 18ats.

    Kaip pasiruošti pastojimui?

    Mielosios, noreciau paklausti, ka reiketu vartoti, valgyti, gerti ruosiantis pastoti. Beje, jau antra menesi nusivyliau, nepavyksta pastoti. Ka daryti?

    civiceBandymas pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Du menesiai tikrai dar labai mazai , kaip pasiklausai kiti ir po puse metu , po metus planuoja leliu kol pavyksta .Skaiciuok vaisingas dieneles , jei nereguliarus ciklas gali pabandyti gaudyt vaisingas dieneles su Ovuliaciniai testais. Gerkit abu vitaminus.
    Patys planuojame jau taip pat keli menesiai ir nieko kolkas , bet stengiames labai nosyciu nenukabinti .

    Mazute

  2. 3

    Prie pastojimą rekomenduojama gerti folio rūgštį,jis mažina apsigimimų tikimybę,skaičiau,kad gerai pagerti vitamino E,tiek vyrui,tiek moteriai.Reikėtų atsisakyti alkoholio,kažkiek suderinti maistą...Manau du mėnesiai pastojimui yra mažai,ne visada gali užtaikyti ant vaisingų dienų,svarbiausia nesinervink ir viskas bus gerai;-)Sėkmės pastojant;-)

    debesėlis

  3. 3

    Kai atsipalaiduosi ir visai uzmirsi savo nora - tada ir pastosi. Tai atsitinka ,kai maziausiai tikiesi . :)
    Sekmes! :)

    Linute39

  4. 3

    Tokiu atveju, norint pasiruosti organizma pastojimui, gydytojai siulo visu pirma susibalansuoti savo maista, atsirinkti, ka valgai. Daugiau vaisiu, darzoviu, geresnes mesytes, o ne bile tik kiauliena, grudu ir t.t. Dar siulo gerti vitaminus nesciosiom, pvz, Pregnacare, Elevit ir pan. bei folio rugsti.

    Agne

  5. 2

    Pritariu merginoms, kad du mėn. tai labai nedaug. Mes jau kokius 4 bandom ir neužkimba tas mažas išdykėlis. Matyt nelaikas ir viskas. Dėl dienų skaičiavimo ir sunku pataikyti. Žodžiu kantrybės ir sėkmės,kaip ir daugelis sako.

    rasa555

  6. 2

    Mano bendradarbe labai gera fraze pasake:
    - Kai darai, galvok,kad jums butu malonu, o ne apie tai, kad ,O gal dabar uzkibs?
    Siaip cia daugumai moteru yra psichologinis nevaisingumas.... O tas E kapsulem vitaminas, tai..... Na vienu zodziu, gerk, kad ir kalcy, bet buk isitikinus,kad jis pades pastoti, tai paskui ir kitom sakysi, man tai padejo pastoti kalcis :)

    Anonimas

  7. 2

    Nenusimink zinau kad pries nestuma reikai gerti folio rugsti. du menesiai dar netragedija tikrai pavyks SEKMES.

    mamyciuke

  8. 2

    Laba diena. Mano kaimynei patarė draugė pagerti vitaminą E kapsulėmis,tai po 1,5mėnesio ir pastojo.
    Sekmės.

    Deimax

  9. 2

    du menesiai dar nerodiklis,gal nepataikot ant tu dienu,o tu dienu tera 1-3 :)) per menesi,pabandyk pasiskaiciuoti vaisingas dienas ir bandykit per jas :), skaiciuojant nuo pirmos mm dienos iseintu 12-15 dienu tarpe,sakoma vaisingiausios dienos tada :))))
    pries pastojant patartina vartoti folio rugsti,
    ka galiu palinket tik bandyt bandyt bandyt :))))))) ir kad pavyktu trecia menesi :))))

    Milana69

  10. 1

    Nereikia užsiciklinti. reikia mėgautis meile ir viskas gausis savaime, beje, dar labai mažai bandote. Mums pavyko tik po 6 mėn. Nedariau iš to tragedijos, nes žinau nemažai žmonių kurie negali pastoti po 1-2 metus. Tai maniau, kad ir aš nepastosiu mažiausiai metus, bet va, po 6 mėn jau turėjau pilvelio gyventoją :)))

    Irma