• 17ats.

    klausimas toms kurios nesenai susilauke dukrytes

    ar pasikeite kaip nors jusu vyrai gimus dukrytei?mano vyras labai labai pasikeite i geraja puse atrodo kad gyvenu su kituo zmogum tokio rupestingo ir atsidavusio jo dar nemaciau..nors nescia manim taip nesirupino ir pasipykdavom ir visaip budavo bet dabar viska atperka su kaupu idomu ar ir kiti vyrai taip pasikeicia gimus dukrytei?

    sandija1SantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    o koks skirtumas ar dukryte ar sunelis, ka galvoji, tik dukrytemis vyrai rupinasi?

    Anonimas

  2. 2

    butinai parasysiu ar po menesio ar dvieju,nesvarbu. o as nesu tokia pesimiste ir tikiu kad zmogus gali taip pasikeist

    sandija1

  3. 2

    pritariu suniukui*** parasyk po kokiu poros men :) palyginsi....

    tikmama

  4. 2

    kada pagimdei pries savaite na manau panasiai-sveikinu,bet parasyk po 2 menesiu ar puses metu ar vyras ir liko toks pat.na kad jus abi myli as neabejoju,bet kad gali taip jau pasikeisti nepyk netikiu

    suniukas

  5. 1

    Nemanau kad yra skirtumas ar mergaite ar berniukas. Cia jau nuo vyro priklauso ar jam rupi seima ir jos gerove.

    Panther

  6. 1

    Viskas bus gerai ir po tu 3 men,kuriam nerupi vaikas,tai jam buna dzin nuo pat gimimo ir nesvarbu ar 1 ar 10 ten ju prigimdysi.

    zdraica

  7. 1

    mes turim sunus 2 tai irgi labai geras, labai jais rupinasi maudo kas vakara,

    tikmama

  8. 1

    bet aisku nuostabu, kad vyras pacioj pradzioj taip rupynas, juk tada buna sunkiausia, mamai lengviau ir nuotaika geresne namuose, nereikia priekaistaut tu to nepadarei ir nedarai, nepadedi, nuostabu, kad tik tai testusi ir testusi tie geriai.

    Anonimas

  9. 1

    buvo labai labai blogai, bet praejo, stresas, nuovargis, nesureiksminom cia berniukas ar mergaite, nei vyras neturejo tokiu noru kaip nori butynai berniuko ar tik mergaites.

    Anonimas

  10. 1

    ziurek,kad nebutu vienkartinis rupinimasis tavimi-patikek pasibaigs-bus toks koks ir buvo-nepulk i fantazijas,o kad vaika myli ir myles faktas-juk jo mazyle-na tik nesupyk-nepulk anonimo cia mano numone ir beveik irodyta,kad visi vyrai vienodi:-)

    Anonimas