Atsakymai

  1. 2

    Jei bijai,tai tos baimes nieks ir neatims.
    Pvz: as saltakrauje,ir pas odantolugus galiu nors valanda ramiai isbut... ir saknies salinimas nieko nejauti, jei viskas padaroma steriliai.
    reikia bijot ne to jausmo,kas taves laukia, o pasekmiu kad, pakliutai tik pas profesionala.
    visas skausmas,ko skausmu net nepavadinciau,tai suleidimas uzsaldancio preparato, nors dabar ir adatu nebereik, uztenka tik skaniu tepalu patept ir viskas.Toliau vienintelis nepatogumas pabut isiziojusiai ir psio :D :)

    Anonimas

  2. 1

    Neskauda.nuskausmins.pragres dantu ir pri ta skylute istrauks nerva uzkabinus su irankiu.kaip siuleli

    busimamama2

  3. 0

    Labai nuraminot savo nuostabiais pasakojimais :)

    misisipi

  4. 0

    Tai yra "vos kelias akimirkas " :-)
    ( pataisau klaidą )

    Anonimas

  5. 0

    Žinok išgyvenama. Nes pati bijau šios srities gydytojų,bei jų atliekamų darbų. Bet suleidžia vaistus,tikrai yra geriau,turėjau net porą tokių traukimų. Tai galiu pasakyti,ten kur tikėjausin,kad net neišgyvensiu :-D akis išplėčiau,kad beveik nieko nepajutau :-). O kitą kai traukė,tikėjausi to paties,bet buvo kažkas tokio baisaus. Bet tai trunka vos kelias minutes :-) Ir išgyvenau,pasirodos įmanoma :-D Dabar baimė tik yra baisesnė,iki tol kol trauks. Pavyzdžiui man geriau kai pakliūnu pas griežtą tantistą,nes kai tekdavo pakliūti pas mielą,guodžiantį tada dar nė nepradėjus traukti danties jau kaupiasi ašaros :-D

    Anonimas

  6. 0

    neskaudes-juk pirma nerva numarina-jei jau tau trauks vadinasi pas tave jau nervas numires visiskai neskauda patikek-nes as is tu kurie dantistu bijo -siaubas-turbut geriau gimdyti nei danti taisytis:-)

    suniukas