Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    "anonime", ziurek, duodu tau ideja: pasiimk koki sasiuvini, 24val. stebek Mamanija bei mano Facebook, ir sasiuvinyje (gali ir kokioj "word'o" programoje) punktais rasytis is eiles, ka nuveikiau, ka pamaciau, su kuo susitikau, ka valiau, kur buvau, ir t.t. ir pan... Veliau, kaip visada viska apibendrinsi, padarysi savo isvadas, ir veliau galesi laaabai ilgai teksta "apie mane" ir "mano gyvenima" parasyti, o as galesiu daug ir skaniai pasijuokti ;DDD Nors kazkaip atrodo, kad toki "hobi" turi dauguma Mamanijos "anonimiu". Ir dar, kas juokingiausia tai kad tos "anonimes" dazniausiai buna vienas ir tas pats zmogus ;DDD Oj, neturi ka zmones veikti, kaip savo laika svaisto, atrodo kad amzinai sioje Zemeje gyvens ;P ;))))

    Yuki

  3. 3

    "anonime", kaip ten sako: "mylekite mane arba nekeskite - vistiek apie mane galvojate" ;))) Tikiuos teisingai i lietuviu. isverciau. :*

    Yuki

  4. 3
  5. 3

    Priklauso nuo miesto,ar miestelio,kur nuomosies.Didziuosiuose miestuose brangsta,del atvystanciu studentu,o kazuose miesteliuose pinga.

    grirute

  6. 3

    Priklauso nuo vietovės ir nuo šeimininko.Jeigu geras žmogus dar gal įmanoma pasidėrėti.Tiesiok žiūri kaip leidžia aplinkybės.Būk pasiruošusi visiems klausimams jeigu kartais skambinsi.

    Anonimas

  7. 3

    ziurint kokiame mieste, jei didmesciuose tai taip, nes rudeni miestus uzplusta studentai is mazuju miesteliu, todel automatiskai nuomos kaina kyla ir yra daug sunkiau susirasti geresni busta uz mazesni kaina. Palankiausias metas sudaryt nuomones sutarti - pavasario pabaiga - vasaros pradzia.

    Adri

  8. 3

    kaip, kur ir kada, mes jau pora metu nuomojam buta, radom pagal skelbima, nepazystamas zmogus, tai nuomos neima. kiti zmones kaip tik ima maziau, nes sildymas dasideda nei tarkim vasara, bet velgi priklauso kur nuomojamas, jei vilniaus centre tai ohoho 3 algu reikia, o kaip cia Rokiskyje ir kitur gali gauti vasarai tarkim 150, ziemai 100, arba net nemokamai, kad tik kas gyventu ir priziuretu.

    tikmama

  9. 3

    Rudeni butu nuoma didesniuose miestuose pabrangsta del atvykstanciu studentu, nes daugelis negauna baraku todel nori nenori tenka nuomuotis butus, o tuom ir naudojasi nuomojojai. Kainos siek tiek pakrenta, po pirmosios sesijos, kai daug studentu atisisjoja is univeru , kolegiju ir pan.

    Anonimas

  10. 3

    nu kad gal atvirksciai vasara brangiau ziema maziau :) bet dauguma buna tas pats pvz mes mokam ir ziema ir vasara uz nuoma 1200lt

    Anonimas