• 7ats.

    Suaugusieji sirge vejaraupiais,ar ilgai kankinotes?

    Man 37 m, trecia diena sergu. Koshmaras kazkoks.Spogai lenda be perstojimo, galvoje vietos neliko be spuogo,visas kunas, burnoje, ant akiu prie pat gleivines, o moteriskoje vieteleje tai isvis siaubas. Tepuosi zelionke. Gleiviniu aisku niekom netepu. Geriu nuo alergijos 1 tablete ir nuo karsciavimo nimezili,nes karsciuoju. Bet vis tiek nuo niezulio mane tiesiog salcio bangos krato visa diena.Plaukai ant galvos tiesiog juda, nes taip greitai lenda spuogai...Kosmaras.... Mamytes, kaip ilgai jums tai buvo ,gal kazka liaudisko naudojot, moteriskai vietelei tepti, nes negaliu net normalai atsisest...Pasidalinkit savo isgyvenimais, gal man ir nuo ju palegves:)

    liutukasMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kol kas pati nesu sirgusi, tikiuos kad ir nesirgsiu :))

    Yuki

  2. 1

    Renie tabletes istirpint nedideliam kieki vandens isstirpint ur turetu niezuli sumazint.Nepagalvokit,kad supainiojau vaistu pavadinima.

    Anonimas

  3. 1

    Nieko jus neapleidot neklausykit,buvo ir man taip.suaugusieji sunkiau serga,tad pakentekit dar pora dienu.

    Anonimas

  4. 1

    Oi,uzuojauta tikrai!Bet toks vaizdas,kad apleidai siek tiek,kad vis atsiranda ir atsiranda...As tik uzciuopiau pirmuosius spuogelius,iskart issitepiau.Jokiu budu negalima maudytis,keisti patala turi,bent kas antra diena,naktinukus,taip pat.As,kazkur pusantros savaites vaiksciojau zalia,liko keli randai net...bet pas mane taip ziauriai nebuvo,kaip tu pasakoji...

    flower31

  5. 0

    O kam zelionke? Vaistinėj yra bespalvių tepaliukų nuo vėjaraupių.O prie vėjaraupių beria galvą?Aš skaičiau ,jei beria galvą,kad gali būti tymai. Čia pamąstymui...nes nežinau ar taip sunkiai serga vėjaraupiais.

    Anonimas

  6. 0

    Ne tik juokinga buvo,kad tokiame amžiuje susirgau ir buvau žalia!:-D

    Anonimas

  7. 0

    Tikrai neapleidau. iskart i poliklinika nuejau, tik kad prieme tik kita diena. Siandien jau 4 diena, spuogai lyg nauji taip neatsiranda masiskai, bet nuoksta tie, kurie islinde buvo.Kasryt pertepu juos su zelionke. Bet veida visa isnese tiesiog, skauda slapimtakis,gerkle, kazkur gyliai...Temperatura vel sukilo.Atrodau kaip reptilija kokia.Siaubo filmas gyvai...Rytoj skambinsiu daktarei. Gal siandien tiesiog kritine luzio diena...Oj mamytes, buciau zinojusi pasiskiepyciau...

    liutukas