• 4ats.

    sveikutes.mano mergytei 2 savaites kadangi tai mano pirmagime labai sunku susigaudyt..kaip tokiu oru kai lauke apie +26 rengtumiet tokio laiko kudiki?

    sandija1VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    rengdavau beveik kaip ir pati,plona bodziuka ilgom rankovem,pedkelnytes,kojinytes,plona kepuryte.Uzdengdavau su plonu pleduku,arba isvis nedengdavau,tik nusukdavau nuo vejo ir su dviguba marle vezima uzdengdavau,kad vejas nepustu kiaurai.Prie tokiu karsciu jei susiles biski,tai isvis budavo tik bodi trumpom rankovem,kojinytes ir kepuriuka,jei kur vejas neuzpucia.Vaikas tera sirges 2m,ir nesenai rota uznese...uzgrudinau lengvai ir vaikas laimingas miegodavo valandu valandom,neperkaisdavo.

    Gyvaciuke

  2. 1

    aš rengčiau ilgom rankom smėlinuką, bei megztuką nelabai storą, bei užkločiau kokia plonesne kaldryte. kas be ko, kepuryte plona, kojnytes šiltos, bei kelnytės. Bei vengčiau važinėti saulėtoje vietoje - nes vežimėlis gali labai prikaisti.

    Lulu

  3. 0

    Kaip greit auga lelyte:)gal but galima tave FB rasti?:)as aprengciau ilgom rankovem smelinuka,pedkelnytes,kelnytes ir megstinuka,kojinytes,kepuryte,ir lengvai priklociau,kad neperkaistu.

    zdraica

  4. 0

    Na maniskeinsiandien ir lygiai 2 svaites, bet as gyvenu norvegijoj, pas mus dabar yra + 20 tai as apvelku bodziuka trumpom arba ilgom rankovem, pedkelnes , kojinytes, kelnytes, maikyte ir bliuzoniuka.dar tie orai apgaulingi, nereikia kudikio isnuoginti, tik as visad paziuriu kad nebutu per karsta, ai dar kepuryte dedu, plius bunu plonu pleduku uzklojus...

    Anonimas