Atsakymai

  1. 2

    MP maitinai tik apie savaite laiko, ir tai tik nusitraukdama piena, nes sunus niekaip pats nemokejo, todel duodavau is buteliuko.
    Tai mazdaug savaite po gimdymo nutraukiau maitinima MP (taip pat ir pacia pieno gamyba; leidziamais bei geriamais vaistais), nes man paciai buvo be galo sunku, labai skaudejo krutine, pieno buvo per daug, begdavo net pasilenkus, o kartais isvis nieko nedarant, kas nakti atsibusdavau pieno balose, rubai nuolat nuo jo dvoke, ir tai, kad nusitraukti, turedavau buti vonioje ir visiskai nuoga, net elektrini pientrauki sugadinau, nes to pieno papuole visur :/// Zinau kad daug mamu pergyvena kad neturi pieno, o as jo turejau per daug, ir man tai buvo didziule kancia.

    Yuki

  2. 1

    iki 7men maitinau,poto pati mazoji atsisake gert.

    zdraica

  3. 1

    maitinau iki 2 metų be vieno mėnesio. Visų pirma manau buvo jau laikas ruoštis nujunkymui, visų antra paskubino ir rankos operacija, nors nejautra buvo tik vietinė, tačiau po to turėjau gerti stiprius priešuždegiminius vaistus savaite laiko tai ir tai paskatino visus reikalus su nujunkymu paspartinti..

    lydekaite

  4. 1

    pirma dukryte maitinau iki 1,5 m . o nutraukiau maitinima delto ,kad manau jau buvo laikas nustot maitint ir pradet valgyt '' suaugusiuju '' visaverti maista :) o antra dukryte zadu irgi iki 1,5 m maitinti ,zinoma jei turesiu pienelio :)

    nežiniukė