• 16ats.

    Vakar tv3 zinios buvo klausimas: ar turi valstybe moketi uz lyties pakeitimo operacija? (gaila nemaciau rezultatu) tad noriu paklausti ka jus manote apie tai? nejaugi valstybe tiek daug pinigu turi ir nera kur ju deti, kad net svarstomi tokie klausimai?

    tikmamaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o Lietuva su istatymais kazkaip prasauna pro sali-net poliklinikoje mkame uz kaikuriuos tyrimus jau nesnekant apie rimtas ligas-tai tuos geriau nusprendzia kompensuoti,o ne kazkokius iskrypeliskus norus-taip pagalvojus sirgti pas mus prabanga-o lyti pasikeisti ir uz tai nemoketi turbut bus galima greiciau nei pvz,kokia kompjuterine tomografija ar echoskopija nemokamai pasidaryti-

    suniukas

  2. 4

    visiska nesamone, geriau valstybe apmoketu daugiau tyrimu nuo tokiu ligu kaip vezys ir pan.

    Adri

  3. 3

    as manau, kad jeigu jau tas zmogus tikrai nesijaucia toks koks gime, tikrai labai nori pasikeisti, ims pats ir uzsidirbs pinigu tai operacijai, kad ir anglijos fabrikuose, juk is esmes, is fizines puses, sveikas zmogus, o va kiek yra ligoniu, suaugusiu ir paciu maziausiu kudikeliu, kuriems tikrai reikalinga visakeriopa pagalba, kad tik pasveiktu, kad nereiketu kest skausmu, o ir tiems ne vysada kompensuoja vaistus, gydyma, TUREKIM ZMONES ZMOGISKUMO, ESU TOLERANTISKA VYSOKIEMS, NETRUKDO MAN, BET KAS ABSURDAS TAS ABSURDAS, SVEIKI ZMONES, TAIP KAD UZSIDIRBKIT.

    Anonimas

  4. 3

    Yra zmoniu sunkiai serganciu, kencianciu didziausius skausmus, bet buna, kad ir jiems vaistu ar kazkokiu aparatu, gydymo spec nekompensuoja, patys artimiejo sukasi kaip ismano, tai cia manau absurdas, Lietuva ne tokia turtinga, kad svaistytu vejais pinigus.

    Anonimas

  5. 3

    as irgi manau, kad tai ziauriai apsurdiska, kad geriau kompensuotu vaistus daugiau nuo mirtinu ligu, ar dar ka. o dabar.... pvz as papus pasipusti noriu, tai dabar man prasyti kad valstybe kompensuotu??? :DD

    tikmama

  6. 2

    Sveiko proti zmogui suprantama - kad neturi. Tai gal valstybe man nama valstybe turi nupirkti, nez pvz as neturiu

    Pabuciuok

  7. 2

    manau tikrai neturi... beprasmis klausimas...

    Jorkaile

  8. 2

    to : daivapam...
    Sitie zmones yra niekam tike, jei jie negali uzsidirbti svajonems ...
    Jie yra neigalus , del tarpukoju problemu.
    nors turi galva, sveikas rankas ir kojas.
    Kodel as savo malonumams ir svajonems turiu pati uzsidirbti.. ?
    O kazkoks tarpukojinis lochas,gaut savo svajones uz mano,tavo ir kitu uzdirbtus pinigus ?

    Anonimas

  9. 2

    As sutikciau moket uz tokiu zmoniu iskrypeliu visiska utilizvima, kad ju ne vieno neliktu ir neskleistu mano vaikams savo iskrypelisko pasaulio , uz bet koki viesinimasi sodinciau i kalejimus, apkrauciau darbais,labai sunkiais, taip ,kad visi iskrypimai amziams isgaruotu, ir is siknos ir is tarpukojo. sedetu tol, kol pasveitu nuo iskrypimo.. O nepasveiktu,tai liktu amziams uz grotu,daryt geru darbu,o ne xu----ia uzsiimtu :D ,is nieko nebuvimo,dykaduoniavimo..

    Anonimas

  10. 1

    oi neee,jei pats nori,tai tada ir susimoki

    ruta26