Atsakymai

  1. 4

    Na, aš pastebėjau,kad dauguma mėgsta sakyti "o, kokios baltos tavo kojos". Lyg kakokia butinybė būtų visoms vaikščioti rudoms.. :)

    Talvi

  2. 4

    Iš tiesų Lietuvoje karaliauja įdegis, tačiau aš šiuo atveju nemadinga. Negaliu degintis, esu didelėje rizikos grupėje dėl melanomos ir dėl tos "mados" tikrai nerizikuosiu :)) vaikštau baltom kojom ir nieko. TIesa gyvenu užsienyje tai čia kas antra dar balta vaikšto su trumpais šortais ir jiems normalu, čia geriau jaučiuosi, bet grįšiu į Lietuvą atostogauti tai ko gero keista bus kai visur aplink merginos įrudusios :)) Na, sveikata svarbesnė. Ir dar nesirenku tam tikrų spalvų, kad neryškintų taip baisiai mano šviesios odos.. nesu aš melsvaodė, tačiau tikrai matosi, kad soliarume negulėjus :)

    lydekaite

  3. 3

    man gražu ir baltos kojos ir rudos :) natūralu, kad vasaros pradžioj dar nespėjo įdegti :))

    Jorkaile

  4. 2

    dzin man tas idegis, kartais tokiu variantu prisiziuri, apskrudusios kaip vistos, ir cia labai grazios turbut jaucias, zodziu kvailyste ir tiek, svarbu nudepiliuotos grazios kojytes ir tiek.o per vasara jei daznai vaikstai su suknele automatiskai idegi, ir tai normalu, siek tiek saules reikia.

    Anonimas

  5. 2

    Aš esu iš tų žmonių, kuriuos saulutė labai myli. Jau dabar ruduoju, tiesa, kojos baltesnės, nes ilgiau su kelnėmis vaikščiojau. Degu iš kart rudai, o vasarą kaip šokoladinis sausainis atrodau. Gal dėl to niekada nepateisinau soliariumų ir soliariuminių merginų, nes man net negražu, kai jau po vasaros sezono ar dar gerokai prieš jau rudos nenatūraliai vaikšto. O vasarą man gražu "balti" žmonės. Atgaiva nuo visų rudų :) Pati norėčiau vasarą daug šviesiau atrodyti, nes jau pabodo tas rudumas. Negražu tik margučiai, kai viršus rudas,o kojos ne :) et šiuo metu nemanau, kad tokių jau gali būti

    Mistikute

  6. 2

    Aš asmeniškai niekada to nesureikšminau ir nekreipdavau dėmėsį kas ką pagalvos pamatę.Svarbu,kad suknele gražiai atroda,patogu,tinka prie veido.O jeigu nori šiek tiek įdegio vaikščiodama gausi saulutės spindulėlį.

    Anonimas

  7. 2

    Tikrai įdegis taip jau baisiai nekaraliauja. Einant gatve visokių matyti,ir baltų ir įdegusių. O jei baltos ,tai normalu yra. Juk vasaros pradžios net nėra,ir normalu,kad ne kiekviena eina į soliarumus. Žinoma,kiek gražiau yra su įdegiu,dailiau atrodo. Bet jau būnant su suknele,vaikščiojant galima įdegti ,ir tai įmanoma. Čia jau kaip kas ,dėl savęs jei nepatogiu,kaip sakant šviesti baltai net iš tolo,eina pora kart į soliaruma,bent kažkiek įdegt

    Anonimas

  8. 1

    Man balta oda visada yra grazu ;)
    Beje, degintis sauleje ar soliariume yra labai nesveika ir net pavojinga gyvybei.
    Ir koks skirtumas, ka mano kiti? Svarbiausia kad jums grazu. Jei kitiems negrazu - tai tegu neziuri :))
    Pvz. man ruda oda yra negrazu, tai as daznai "kreivai" pasiziuriu i fyfas nuskrudusia oda, daznai net su pasigailejimu; bet jei joms gerai - tai puiku... Tikiuos ateityje neatsilieps ju sveikatai.

    Yuki

  9. 1

    grazu idegusi saikingai, nes sulygina odos spalva, o jei oda lygi ir neidegusi, tai grazu ir balta, nes pietu salyse net privalumas balta oda, as degindavau tik del to, kad paslepti trukumus, bet tai labai nesveika

    vinipukas

  10. 1

    per daug idegti nesveika.jei rinktis grozi ar sveikata, rinkciausi sveikata

    raima