Atsakymai

  1. 5

    gal ir galima, bet tikrai nesveika toki kieki numest per menesi, tuolab kad tu svri ne 100kg. Tavo svoris nera didelis, tad tavo organizmui tai labai pasijaus, tai badaudama ziurek, kad po pusantro menesio negryztu dvigubai.
    O jei atvirai, nemanau, kad pavyks, juk sukusti uzsimanei tikrai ne siandien, tad jei butu didelis noras ir stipri valia, butum jau senai pradejus ir kristo svoris po truputi :) Na bet pabandyk, gal pavyks... gal :)

    Adri

  2. 4
  3. 3

    imanoma, jei uzpuola kokie sunkumai, pergyvenimai, stresas, tai nesinori valgyt ir svoris krenta greitai, bet tai nera gerai

    vinipukas

  4. 3

    Ziurint kokia medziagu apykaita.Vieni gali greiciau ji numesti kiti leciau.Viskas priklauso nuo gyvenimo budo ir kuom uzsiima zmogus,ka vartoja.

    Anonimas

  5. 3

    sekinant save,ypač mažai valgant, beveik negeriant skysčių

    Anonimas

  6. 3

    Įmanoma, bet paprastai per greit numesti kilogramai grįžta su kaupu, arba turi nuolat kontroliuoti ką ir kiek valgai. Nes staigiai numestas svoris - organizmui stresas ir jis stengiasi kompensuoti prarastą ir pasiruošti kitam stresui - lastelės turi atmintį.

    Anonimas

  7. 3

    na jau miltiniu patiekalu atsisakyti tykrai neuzteks, juolab nezinia kiek tas zmogus ju valgo, pvz kaip as nevalgau blynu, nemegstu jokiu pyragu bandeliu, valgau tik juoda duona, kepto atsisakyt butu labai gerai, bet vel neaisku ar tai suveiks, ar tik uzteks syto, kytos po dienos issikrovimo dziaugiasi numestais vienu keliais kg, o kaip man tai tik kazkas is kosmoso srities kaip tas imanoma. reiketu laikytis labai grieztos dietos, jei turi valios, kodel ne, sako kytos pradeda po to sveikiau maitintis, kyla motyvacija, kytoms atvirksciai- po tokiu dietu apsieda. bet kokiu atveju galiu garnatuoti kad imanoma, bet reikia dideles valios.

    Anonimas

  8. 3

    Gal ir imanoma.Maistas+sportas+porciju mazinimas+aktyvus judejimas.

    grirute

  9. 3

    galima. grieztai nevalgant jokiu miltiniu gaminiu ir nieko kepto. tik nesveika taip greitai numest...

    Sausainiuke

  10. 2

    Visaip buna. Pvz. Man kaip tik labiau valgyti norisi, kai stresuoju. Buna kad valgau "siaip", nors nejauciu alkio.
    Bet dabar labai stengiuosi numesti svori :}

    Yuki