Zinoma kad galima ;)
Tik as vienu svogunu laisku nesaldau.
O darau taip:
Labai smulkiai supjaustau petrazoliu,krapu lapelius ir svogunu laiskaus. permaisau ir i saldymo kamera.
Nuostabus derinukas veliau gaunas deti i bet kur.
Ir i sriubas,ir bert ant kepsniu bebaigiant gamintu,ir i salotas,ir ant bulviu ar kitokiu kosiu :).
akimirksniu ir salti apibarstyti tampa ir kvapnus,ir labai graziai atrodo.
Saldyklyje laikau ,saldymo indeliuose.
Maiseliuose nepatogu laikyt.
Zinoma kad galima ;)
Gal supjaustytus dziovinlit geriau
Gali drasiai saldyt,as budavo susipjaustau i maisiukus,poto tiesiai is kameros kur reik ten dedu,kaip sviezi.
Labai tinka šaldyti, būna kaip šviežūs, visur tinka ir į šaltibarščius taip pat. Aš šaldau maišeliuose, nes talpiau susideda.
dekui mielosios :) vakar uzsisaldziau truputi, siandien ziuriu, kad ten viskas liuks, tai saldysiu daugiau :)
esu saldzius ir viskas ten su jais gaunasi gerai. net dariau msini - svogunu laiskai+krapai. tai toki misinuka paskui iskart i saltibarscius galima deti. liuks :)
Tiesa sakant būtent svogūnų neteko šaldyti. Manau nieko baisaus jei kiek pabandymui užsišaldytum.
reikia saldyti supjaustytus...