• 10ats.

    Ar megstate svesti savo sventes? ar visad svenciate gimtadienius, vardadienius, vestuvines sukaktis ir kitas asmenines sventes?

    Mes svenciam vaiku gimtadienius su tema su kviestiniais sveciais, bet savu gimtadieniu sventimas tik jei kas pasveikina, o vestuvines sukanktis paminim tik dviese, bet turim draugu na kurie svencia viska, o kaip jus?

    vejuneKitos šventėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    jei butu nuo manes priklausoma as nei gimtadienio nei vardadienio nesvesciau bet atteina mano uosviene ir tikrai turime svesti :) o siaip tai gimtadienis vardadienis man asmeniskai nesvente :)

    tikmama

  2. 3

    Patinka, isskyrus savo gimtadieni, ir vardadieniu nesvenciu :)

    Yuki

  3. 2
  4. 2

    Vaiku gimtadieniu vaikai svencia ,na o savus gimtadienius svenciam kai jubiliejus buna.

    Ermita

  5. 2

    Nešvenčiu,savo dieną simboliškai suvalgom tortuką su arbata ir tiek. Tik vyro ir vaiko tenka pašvesti,padaryti vaišių,svečių,nes jie jau taip priprate

    Anonimas

  6. 2

    mano ir mano vyro gimtadieniai beveik ta pacia diena, taciau gimtadieni svencia tik jis vienas, nes as pati svenciu ir dideliu susiburimu nemegstu.

    Anonimas

  7. 2

    Lb retai svenciame :) mums kasdiena yra svente, tidel tu tikruju svenciu nesureiksminame

    Pabuciuok

  8. 2

    Mes ir švenčiame beveik viską :) jei tik leidžia financai, organizuojame šventę, kadangi ir patys prasiblaškom, ir su draugais beveik visais susitinkame, ir giminės į vieną krūvą suvedame. o jei negalime leisti sau didelės šventės, tai darome tarp 10 žmonių. Bet bent vieną gerą šventę visada surengiame per metus :).

    Mistikute

  9. 1
  10. 1

    Na kai yra papildomu lesu ;) vardadieniu tikrai nesureiksminu :)))

    AnnaG