• 10ats.

    norisi leliuko..

    Paskutiniu metu gyvenasi su mintim kaip norisi leliuko,tas ikvepimas sakyciau is aplinkos artimuju visi po du po tris jau turi kur pasisuksi tenka laikyt tuos kudikelius.manajai jau 5 metaj tuoj,vienas vaikas ne vaikas,o tokiems dalykams pries darant zingsnius gerai apgalvot reikia,o jei taip ira gal taip turi but.Galbut ne toks tas gyvenimas linksmas,kai viskas ira gerai seimoj,ir tie vaikuciai buna su dideliais norais.pas mus ira ir tokiu dalyku,tokiu piksciu savotisku problemu kai atsibaidai tokias mintis,nes kalbet viena daryt kitka.Jau metai kaip sedisi namie,atsibodo ta kasdienybe,klausimas kila ko nedirbu ko neuzsiemu niekuo,nes buvo rimtos skirybos pabuvimas atskirai vel sugrizimas,tada vel lauki darzelio eiles darbo paiesku,noresi dirbt zmonetis,ir ant galo bijai kad kaskam nebutu per velu..

    ritttaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Siaip ir as nesupratau iki galo kur problema ir koks klausimas.galiu tik tiek pasakyt-vaikai gyvenimo dziaųgsmas.taip, sunku apsispresti pagausinti seimyna.bet kiek seimu vargsta ir nei vie as dar nepasake kad gailisi turedami vienu daugiau vaikumjei jums jusu nuojauta sako kad norit labai ir kad gali but daė padelsus per velu- na pasistenkit turet vaikeli :)

    busimamama2

  2. 3

    jei su vyru nekokie santykiai, negimdyk. ka duosi tam leliukui, nabaga paleisi i pasauly, o paskui vistiek issidraskysit. as nuo savo vyro net verciama nebegimdyciau, nes manau, kad keliai musu artimu metu issiskirs. pinigai dar pinigai, viskas uzdirbama, bet jei neber meiles jau nieko nepadarysi.

    Anonimas

  3. 3

    Vaikus augint sudėtinga,tačiau aš už tai ,kad kuo anķščiau su vaikais susiimti tuo geriau. Su metais jie iššaugs,išeis,vėl liksi viena ( su vyru ) pasižmogėti bus į valias vėl laiko. Mano nuomonė.

    Anonimas

  4. 3

    nesupratau,tau norisi patarimo ar tik issipasakojei?

    suniukas

  5. 2

    nera seimosplesti jai nera geru santykiu.

    sveiki

  6. 2

    norai dar ne vyskas..mastyt antra galva del syto vysiskai netinka..marcipanine, kiek bandziusiu taisyt santykius pasigamdant dar viena vaika, nei vienam nepavyko, ziurek, kad nebutu blogiau, juk naujagimio atsiradimas seimoj stresas visiems.

    Anonimas

  7. 2

    Vaikai visada gerai, ir mažiausiai 3. Kai du turėjau, vos trečiam pasiryžau, o dabar neatsidžiaugia visa šeima pagranduku, norėtųsi dar ir ketvirto, tačiau jau amžius....O be to, vienam vaikui liūdna augti, ir vėliau, kai tėvų neliks, bus taip gerai brolis ar sesuo. Paprastai, kai gimsta naujas laukiamas vaikelis, kažkas į gera keičiasi šeimoje, ar darbas, ar namai..

    marcipana

  8. 2

    suniukas,nesupratai kam reikia tas supranta,viskas viename,toks pasisakymas:)

    rittta

  9. 1

    as tiksliau tarp abejoniu,nezinau ar antras vaikas ar eit dirbt ir apie tai nebegalvot,suprantu vienam vaikui ne vaikas augt,abu norim bet daugiau as noriu pasvert galimybes nes moterys labiausiai pazeidziamos,uzbegu tiesiog ivykiams uz akiu.

    rittta

  10. 1

    kai istikruju noresi, tai ir turesi

    raima