Atsakymai

  1. 3

    Nieko cia nenuspesi. Pagrindinis dalykas,kad sirdimi turi laukt tik sveiko vaikelio.O ne pagal savo uzgaidas lyties.
    Vienintelis dalykas, tai echoskopijos tyrimukas gali isduoti vaikucio lyti.Kuomet vaikelis isitaiso gerai matomoje pozoje ir save parodo.
    O spelioti ar burti kas bus,ar kazko konkreciai noreti tikrai nereikia.
    Norejimas,butent tam tikros lyties, gali padaryti neigiamu pasekmiu vaikeliui,jei jis bus kitos lyties,nei tikejotes.
    Nes emociskai, jau susvetimes jusu dar ir nesami santykiai.tarp vaikelio ir jusu paciu.Nors gali jums atrodyt ir kitaip ,kad tai neturi jokios itakos.
    Tik isivaizduokite,glostote Maryte, o ten Jonukas...
    Jo nezinomam pasaulelyje,tarsi is anksto nustatote riba ir uzkraunate tam vaikeliui kaip koki nusidejima pries jus,kad jis berniukas,o ne mergyte.
    Sitoje vietoje,nors vaikelis ir gimes nezino,kokia jo lytis ir saves pazinimo jis mokysis palaipsniui.Nera jokio mokslinio tyrimo,paneigti ar patvirtinti pasamones galiu pasekmiu. Ir i tai,ka i tavaikeli idedate nuo saves, dar nezinodama ko laukiates.

    Anonimas

  2. 2

    O kam spelioti? :) Siais laikais vaiko lyti galima pamatyti echoskopijos metu.
    O tie visi speliojimai taip ir lieka speliojimais :)

    Yuki

  3. 2

    o kam spelioti, juk tam daroma echoskopija, kuria taip pat neta 100% garantijos. O speliojimai tik siaip pasizaidimams.

    matrioska

  4. 1

    Jei tik smalsu paklausk kokiu bobulyciu,jos pilna prietaru zino.

    grirute

  5. 1

    Echoskopa reik nestumo metu padidaryt ir pamatysit lyti. Trokskit sveiko vaiko, o ne lyties

    Pabuciuok

  6. 1

    yra testas kuri galima naudoti nors jis kainuoja apie 50lt, na su zeidu galima zaisti kiek esu bandzius ant draugiu ir saves tai atspejo, nelabai logikos suprantu bet kazkaip pavyksta atspet.. o siaip tai po 9 men tikrai zinosi..

    slauga

  7. 1

    O as is smalsumo dariau visokius nuspejimo budus, budama nescia, internete yra visokiu kinisku lenteliu, ir pagal pilvo forma spejau, ir pagal savijauta, igeidzius ir pan. Ir dar zieda sukau ant siulo virs pilvo.
    Su pirmu nestumu visi absoliuciai budai rode viena ir ta pati, o su antru - grybavo.

    Vita_321

  8. 1

    Lytį nulemia vyras
    Dalis vyriškųjų lytinių ląstelių – spermatozoidų – turi X, kita dalis – Y chromosomas. Moteriška lytinė ląstelė kiaušialąstė turi tik X chromosomas. Susijungus X chromosomą turinčiam spermatozoidui su X chromosoma turinčia kiaušialąste gims mergaitė, o susijungus X ir Y gims berniukas.
    Spermatozoidai tarpusavyje šiek tiek skiriasi. X chromosomą turintys spermatozoidai yra didesni, lėtesni ir atsparesni. Y chromosomą turintys spermatozoidai yra greiti, judrūs ir greičiau pasiekia tikslą. Bet kartu jie mažiau atsparūs ir greičiau žūsta. Kiaušialąstė būna pasirengusi apvaisinimui maždaug 24 val. Kuris iš milijonų spermatozoidų, įveikęs sunkų kelią, ją tuo metu pasieks, tas ir nulems vaiko lytį.
    Berniukų gimsta mažumėlę daugiau – statistiškai 100 mergaičių tenka 106 berniukai. Taigi greitesniems, nors ir mažiau atspariems, spermatozoidams sekasi šiek tiek geriau.
    Bet kuriuo atveju vaiko lytį nulemia vyras. Paprastai manoma, kad tai, jog kai kuriose šeimose auga vien trys sūnus arba penkios dukros, yra grynas atsitiktinumas. Tačiau tai gali būti ir nulemta genetiškai, kadangi kai kurie vyrai turi daugiau Y spermatozoidų. Taigi kai kuriose giminėse iš kartos į kartą gali gimti vien sūnūs. Vis dėlto vyro spermatozoidai negali turėti vien Y chromosomą. Dažniausiai X ir Y būna po lygiai.

    Anonimas

  9. 1

    O kam speliot?tiksliai suzinosi kaip pagimdysi,o iki tol niekas negali garantuot kas bus.

    zdraica

  10. 1

    echoskopija pasako tik 7 men, bent jau man tada tik nustate. na kam pasizaidimas o kam idomumas kad jau bent mazdaug numanai koki kraiteli gali pirktis savo leliukui.

    samanta12344