• 6ats.

    ka galvojate apie kontraceptinius pleistrus-ar kas nors naudojotes?kaip manote patikimumas tas pats kas tabletes?ir siaip paskaiciavus metams spirale atsieina pigiau nei kas menesi pirkti tabletes ar ka kita,kaip galvojate kas patikimiausia apsauga neskaitant susilaikymo;-)

    suniukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as uz tabletes. kazkaip nepatikimas tas pleistras, o jei tarkim atsilipdys,ai nezinau man geriau tabletes. o apie susilaikyma tai tyliu, kai myliesi ir nuleidzia kazkur kitur, nu o jei netycia koks lasiukas. as visgi renkuosi tabletes.

    tikmama

  2. 2

    Manau kad kontraceptines tabletes yra patikimesnes. Nerizikuociau naudoti kontraceptini pleistra. Spirales taip pat nei uz ka nesideciau, ir visai nesvarbu kad tai yra pigesnis apsisaugojimo nuo nestumo budas.

    Yuki

  3. 1

    pleistru patikimumas toks pat kaip ir tablets nes principas tas pats hormonai per oda patenka i krauja, aplamai tiek hormoniniu spiraliu, tiek tableciu, pleistru tiek injekciju patikimumas apie 98%, jeigu teisingai naudojama. Nuo ju nestorejama nes tai maza doze, storejama nuo Pastinor tableciu nes ten didele doze tad jeigu Pastinor per 12men sunaudojama 4 tabletes svorio tikimybe apie 3kg prie iprasto mitybos ir fizinio rezimo. Na pigiausia apsauga tai naturalus ciklo sekimas, bet jo apsauga tik 85% be to 48 valandas pries ovuliacija ir ovuliacijos diena privaloma vengti lytines sueities (klaida ivyksta kada tuo metu pora naudoja sargi tokia praktika daznai baigiasi neplanuotu nestumu).

    slauga

  4. 1

    jokiais pleistrais nepasitikiu ir esu skaiciusi nemazai komentaru apie ju nepatikimuma. tabletes kad ir kaip bebutu kenkia sveikatai. manau spirale tinkamiausias variantas, bet ne visoms ji tinkama iseitis. pvz as negaliu detis spirales nes mano gimdymas baigesi CP o tokiu atveju spirales nesiojimas gali prsaukti ivairiu pasekmiu sveikatai. taip man sake mano ginekologas.

    arcita

  5. 0

    Patikimiausia yra gumyte,nors nevisada. Del piliuliu,spiraliu,pleistru, esu tokios nuomones, kad galiausiai neuzteks jokiu pinigu kokiam nors veziui gidyti. Nes tu dalyku vartojimas tikrai be pasekmiu nepraeis.Bukime sveikos mamytes.

    liutukas

  6. 0

    Niekada nebandziau tokiu dalyku,nes esu girdejusi apie tas pacias tabletes,kad moterys sustoreja ir neapsaugo 100% ...

    Anonimas