• 6ats.

    sveikos. noreciau numesti svorio, na bet niekaip neiseina, darau pilvo presa ,suku lanka sokineju su sokdine, bet yra silpnybe saldumynams, nors uzmuskit bet negaliu atsispyrti jiems. gal yra kokiu papildu kurie sumazintu ta potrauki, nes be saldumynu galiu iskest daugiausiai diena.o ir nera sveika tie saldumynai.

    TnijoleSportas ir dietosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kaip ten jūs su dieta gyvenate,ar laikotės ? Jei ne itin tai ir saldumynų nevalgymas nepadės. Aš taip pat metu kiekį nuo pilvuko,ir saldainį suvalgau.geriu įpač daug vandens,ir ypač nekoloringai. Tuo labiau,kad dabar labai tai įmanoma,salotų kasdien įmanoma gauti,sodų jei turima,jei ne turgeliuose yra..

    Anonimas

  2. 1

    Tai gal nereikia mesti to svorio, gal visai gerai atrodot su tuo svoriu?;) Svarbiausia buti laimingai :) Jeigu genetika yra linkusi i apkunuma, tai nieko nepadarysit stebuklingo su savim. Man pvz. savaime svoris krenta, maniau jau sustos ties 60 kg, o jau 58 ,nenoriu buti vel kaip osvencimas:)(49 kg buvo)Man 37 metai. Ir saldumynus valgau,ir nesportuoju:)Per 2 metus nuo paskutinio gimdymo nukrito jau 27 kg. Va kokia pas mane problema:) Isejau i darba pries metus ir pradejo savaime svoris kristi.Stresai,terminai,kruvis-nesveiki,bet veiksmingi irankiai svoriui mesti...

    liutukas

  3. 1

    Mane nuo saldumynu atpratino nestumas ir paplonejusi pinigine.O gimus vaikui isvis pirma menesi jokiu saldumynu nevalgiau.Veliau dar pasmaliziaudavau,bet paaugo vaikas nutariau,kad nenoriu jo ipratint prie saldumynu nuo mazu dienu.Bet kaip atrodys,mama valgo sokolada,o vaikui neduoda?Dabar jau neturiu tokio potraukio saldumynams.Dar esu girdejusi,kaip ir anonimas rase,apie chromo papildus.

    grirute

  4. 1

    Mazas gabaliukas imbrieras (Ruosiant ji nuskusti,sutraiskyti su cesnakine kuo smulkiau),1 citrina (Perpjovus ji pusiau isspausti sultis) ir 1 saukstas medus (Ismaisyti su citrinos ir imbriero sultimis).Tinka vartoti su arbata arba vandeniu,vienai dozei uztenka vieno arbatinio saukstelio ...

    Anonimas

  5. 1

    yra žmonių, kurie turi priklausomybę saldumynams. Taip kaip kiti žmonės rūko ir trūksta valios mesti taip ir su saldumynais tas pats gali nutikti :) ką galiu patarti... valios reikia, susikaupti ir nevalgyti, turėti po ranka vaisių mėgiamų.. kita vertus klausimas kokius mitybos įpročius skiepijate vaikui? vaikas viską perims ir taip pat turės tokią bėdą.
    Taip pat išsitirkit gal jūs kokią cukralige turit jei toks ypatingas potraukis saldumynams? o gal žarnyne kirmėlyčių auginat, jos irgi skatina norėjimą lengvų angliavandenių, cukrų, kad greitai pasiekti virškinimo traktą ir greitai būtų įsisavinta kirmėlaičių.. būna tokių atvejų kai kaspinuočius žmonės nešioja ir po kelis metus kol jie išauga kelių metrų ilgio. Negąsdinu, tiesiog pirmos mintys atėjusios dėl saldumynų :) gal verta neturėti namie saldumynų absoliučiai nė vieno? vaisių prisipirkit specialiai, pratinkitės, keiskit mitybą, ugdykit valią :) suprantu, sunku, noris labai, bet kaip jūs sakot nesveika.. nutukimas, visokios lėtinės ligos tame tarpe ir vėžio rizika didelė.
    Gal padėtų jums taisyklės. Tarkim vieną kartą savaitėje galite visa šeima lepintis saldumynais. Aš su savo šeima taip darome :) vaikui atsirado skylutė danty, dantistė patarė tokį variantą ir visai nieko. Šeštadieniais visada mes lepinamės. Kas ledų, aks šokolado.. visom kitom dienom vaisiai daržovės, kuo mažiau visokių sirupų, uogienių ir panašiai. Ir savijauta kita ir dantukai jau ne taip genda kaip anksčiau.
    Sėkmės!

    lydekaite

  6. 0

    Yra chromo tabletes pati geriau labai padejo,paskui nustojus vartoti nebesinorejo saldumynu ,o jei suvalgydavau kelis saldainius uztekdavo to cukraus ilgam,vaistinese pardavineja,tikrai geras budas,pabandykite :)

    Anonimas