• 32ats.

    Ar jusu antrosios puses yra apsmeize jus savo giminei ? Kaip reagavote? Kokia ivykiu tekme klostesi jusu tolimesni santykiai su jo gimine ir juo paciu ?

    Atsitiko taip, kad jau nei su draugo gimine nebendrauju, ir manau tuoj su jo mama nebendrausiu :D nes jis mane smeizia belekaip.. jau tiek igriso.. Esam kaip ir issiskyre, o jis vis nerimsta.. as pati blogiausia, o jis nekaltas avinelis.. tik va esme ir yra ta, kad viskas per ji.. per jo zeminimus, melavimus.. as i ji jau paziuret negaliu.. o dar eina per visus ir kalba sau isgalvotas istorijas..

    SantaSantuteSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    santa*** tai baikit tuos rysius, nesimatykite, alimentus priteisk, ka snekes nekreipk demesio, dabar mato, kad lengvai tave iskaudina tai taip specialiai ir daro, neim i galva, eik aukstai galva iskelusi ir viskas.pamatys, kad taves palausti neimanoma, tai ir nustos, atsibos paprasciausiai zaist kaip mazam vaikui. o vaika islaikyti jis privalo, tad alimentus butinai priteisk, butinai.

    isvis kas cia tom moterim pasidare, kad alimentu nebenori teisties nei viena, kodel taip yra, nejaugi i lova reikia gultis ir norisi dviese o jau pasekmes prisiema tik viena puse...

    tikmama

  2. 4

    Tai, jei issiskyret, ir nebebendraukit... Tada ir apkalbu visokiu nebus.

    Yuki

  3. 4

    Padarykit gudriau,pirma paduokit i teisma del alimentu.

    Jolka123

  4. 3

    Vaikas, zinoma, gali bendrauti su tevu. Bet jums su juo bendrauti nebutina. Nebent tik tiek, kiek reikia del vaiko. Sekmes :)

    Yuki

  5. 3

    Jei tokia situacija, kodel dar esate kartu su juo?.. :/

    Yuki

  6. 3

    Neturėjau tokios situacijos, tačiau labai užkliuvo, LABAI jūsų, Santa, draudimas matyti su vaiku, nes nesiunčia pinigėlių. Jūsų manymu baudžiat vaiko tėvą, tačiau iš kitos pusės pažiūrėjus, daugiausia baudžiat vaiką. Kuo tas vaikas nusikalto, kad kažkas nusprendžia, kad jis tėvo privalo nematyt? Atleiskit, bet tėvo meilė neturi būti paremta pinigais. Ir kas blogiausia paskui mamos nepatenkintos, mat tėvas retai lanko vaiką, nėra ryšio, ir pan. Kad pačios mamos kai kurios taip padaro.. tiesiog paima ir nubaudžia vaiką specialiai nutraukdamos jų turėtą ryšį. Skyrybos ir taip sunkus metas, per kurį vienas iš tėvų (dažniausiai tėvas) netenka dalies vaiko, kadangi auga dažniausiai Lietuvoje vaikas su mama. Kad ir kiek vaikas bendrautų su tėčiu, kuris gyvena atskirai, jau bendravimas jų kis, nebebus toks kos galėjo būti pačioje šeimoje, tad Santa tikrai nedaryk klaidos, nepaversk savo vaiko įkaitu. Taip tikrai susilpninsi dar lbaiau tėvo ir sūnaus ryšį, ko pasekoje tas ryšys dar labiau silpnės, kai galų gale vaikas paaugęs paklaus kodėl tėtis tik per šventes atvažiuoja valandai ar dviem pasiimti ir viskas? ir tai dar pati skatinsit ateityje tėvo vaiką su juo pabendrauti, nes visai kitaip galvosis nei dabar. O dabar kai viskas karšta, skausminga taip ir norisi kažkuo pagrasint, įkast.. tik nedarykit tai su vaiku.. pinigai yra pinigai, o ryšys su vaiku yra neįkainojamas. Vyras neprivalo "nusipirkti" vaiko meilę alimentais ir įsiteikti buvusiai. suprantama jis privalo mokėti, nežinau ten jo situacijos gal neturi pinigų, gal specialiai nesiunčia nes pyksta ir t.t. bet prie ko čia vaiką bausti? Mano pačios tėvai išsiskyrė kai buvau paauglė ir va tokie dalykai panašūs dėjosi. Jausdavausi net kalta prieš mamą, kad pas tėtį einu pabūti. Net meluodavau mamai, kad einu pasivaikščioti, o eidavau pas tėtį, kad jos neužgauti.. Visi tie prieštaravimai iš mamos pusės ir tėvo neigimas tikrai mus atitolino ir aš tikrai nesidžiaugiu.. o aš tai jau didelė buvau, galėjau pati nueit, o kai vaikas mažas iš viso jis nuo mamos malonės priklausomas.. susimoėks tėvas - pamatys vaiką. Nesusimokės - nepamatys. Matot tėvas čia kokią nuoskaudą jausis ir verks įsikniaubęs į pagalvę? tikrai ne. Gal pirmus kartus kai neparodysi vaiko papyks, nervuosis, o paskui ims darytis dzin nerodo tai nerodo, ko ten dar lįsti ir nervus gadintis? Norės - parodys pati. o dar po kiek laiko moteris atsibunda ir pyksta va paliko man vaiką nei lanko nei ką, nei paskambina..

    pinigai ir ryšys su vaiku neturi būti siejami dalykai. Tai du absoliučiai skirtingi dalykai, Nemokės pinigų - duokit į teismą, anstoliams. Bėda bus jeigu jūsų vyras užsienyje, nes nelabai kas iš Lietuvos antstolių iš ten išieško skolas, o kreiptis į tos šalies antstolius daug kainuoja, popierizmo daug.
    Beje o ką ten giminėms šneka jūs ųvyras ko gero nelabai reikia jau klausytis. Juk visada kai vyksta konfliktas kitas asmuo laikomas blogu ar dar kažkokiu.. tai ri šiu oatveju, negi vyras dabar sakys, kad pats prisidirbo ar kad jūs visiškai nekalta :) na, protingas gal vyras patylėtų ir niekam nieko nepasakotų, vis dėl to tai yra jo vaiko mama, kuri neišnyks iš pasaulio po skyrybų, kadangi vaikas bus su ja, o vaikas yra bendras... bet pyktis yra didelė jėga, tada jau nebežiūri mama, tėvas, vaiko mama ar dar kas.. tik nepraraskit ir jūs sveiko proto.. vaikas privalo tėvą matyti ar jis sumokėjo pinigus ar ne.. kitaip sprenžiami tokie dalykai.. tikrai taip vyro nenubausit, nes galiausiai ims darytis jam vienodai.. neduoda vaiko vadinasi nereikia. o vaikas ir liks nuskriaustas per dviejų žmonių ambicijas ....

    lydekaite

  7. 3

    Jeigu dabar vaiko jam nereikia,tai ir veliau nereikes,nereikia bijoti,nebukit silpna,jis tai mato,todel jumis ir manipuliuoja,auksciau galva,vaikui reikia islaikymo,koks bebutu,bet jis tevas ir privalo islaikyti vaika,kaip ir jus.
    O kad pasiimt leis teismas,tai abejuoju,gal nustatys kokiom dienom gales matytis,bet kaip suprantu vaikas mazas,tad nakciai tikrai jam nieks neleis jo pasiimti.

    Jolka123

  8. 3

    As nenoriu jo duot i teisma vien del to, kad jis neissireikalautu jog leisciau vaika pas ji savaitgaliais, juk nustato tas teismas taip.. ale ir tevas juk.. nors jam to vaiko nei nereikejo, o ir dabar manau nereikia, svarbu man igelt...

    SantaSantute

  9. 3

    jis man neduoda pinigu vaikui, nors turi, tai sakau jei nepadedi nesi vertas ir lankyt.. tada sako jei neleisiu duos i teisma.. per daug nori, nepadet ir ateit i priziureta vaika paziuret, kai paciam nieko daryt nereikia. Aciu Jolka123 :)

    SantaSantute

  10. 3

    Ir kas kad grasina,vat nebukit silpna ir nebijuokit,iseikit,del to ir grasina,nes mato,kad galima jus ibauginti.

    Jolka123