• 15ats.

    Sveikos, gal galesite patarti. Mano dukrytei nakti uzkilo labai auksta temperatura, sendien dienos metu buvo 38.5 sugirdziau nurofeno, nukrito iki 37.0, mergaite sedi zaidzia, siek tiek pavalge. Neslogoja, nekoseja, gydytoja apziurejus pasake, kad plauciai svarus, gerklyte neparaudus, nuo rytojaus jei bus temp. duoti antibijotikus. Kaip manote kas jai?Ir kiek laiko kils temperatura?

    marinaaa2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    idomi gydytojos taktika - gal kazkoks virusas, ai duodam antibiotiku...
    virusai antibiotikais negydomi, virusas pats issivaiksto o vaistai padeda mazinti nemalonius pojucius - temperatura vemima, viduriavima pvz.

    arcita

  2. 1

    Vaikam auksta temperatura normalu(bet pati visada labai pergyvenu,kai serga vaikas)

    grirute

  3. 1

    Mano dukrytei buvo sukilusi temperatura beveik iki 39,numusiau vaistais ir veliau jau neuzkilo tokia auksta temperatura,apsejom be vaistu.As neskubeciau su antibiotikais,kai nera zinoma priezastis karsciavimo.

    grirute

  4. 1

    Mums dažnas toks atvejis būna. Nieko nieko,o temp.kyla į aukštumas. Žinoma reikia vaistų jei užkyla virš 38. Normalu aukštą temp turėti 3-4 dienas. Bey mums su laiku išryškedavo dažniausiai gerklytės kaltė.

    Anonimas

  5. 0

    Mum buvo taip pat, o slapimo tyrimo nedare? nes mums irgi buvo auksta temperatura nei kosejom nei slogavom tai padare slapimo tyrima buvo acetono slapime ir del to pakilo temperatura, tai reikejo labai daug vandens gert kad issivalytu organizmas ir po keliu pradejo

    vilma2009

  6. 0

    Virusai antibijotikais negydomi.Negirdykit vaiko antibijotikais be reikalo.Prašykit RBC tyrimo.Jis brangus todėl jo neskiria kol nepareikialauji.

    Anonimas

  7. 0

    gali buti tridienė karštinė, arba gal stomatitis, mums irgi buvo 2paras laikėsi temperatūra 38,2 poto trečią parą nukrito ir visa burnytę išbėrė spuogais.stebėkite, manau per laiką išlys priežastis, gal dantukai dygsta?

    pinakolada

  8. 0

    Mano abiems vaikams taip buvo,vyresniajai 2 dienos temperatura laikesi iki 39,mazajai irgi 2 dienas,taip ir nesupratau nuo ko tai.

    Jolka123

  9. 0
  10. 0

    ospamox bent mum nepadejo .sugerem kursa nepadejo tai klacid 2 bonkas pagret gavom.geruju bakteriju nepamirskit gert

    Anonimas