• 23ats.

    Ar gali nuo brokeliu sulciu raudonai tustintis?

    Vakar daviau brokeliu sulciu gal 5ml. atskiestu su vandeliu pirma karta paragauti, maziukui patiko, uz keliu min uzsinorejo vangyti, daviau kruti, valgydamas atpyle ir piena ir brokeliu sultis, gal ant sulciu netiko pienas? Siandien maziuko ismatos buvo raudonos spalvos, gal dalis brokeliu sulciu buvo neatpiltos ir suvirskintos del to tustinosi raudonai. Kaip manot ar dar karta duoti sulciu?

    Erika_PMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    jei tustinosi raudonai tai nereiskia kad sulciu nesuvirskino,todel nebeduoti tikrai neverta

    sheelsi

  2. 5

    taip gali lygiai taip pat kaip ir nuo pacio burokelio,tai visiskai normalu

    sheelsi

  3. 4

    Ne tik ismatos,bet ir sisiukas gali pakeisti spalva :)

    almyte7

  4. 3
  5. 3

    nuo burokeliu galimas daiktas kas ismatos gali bti raudonos spalvos.

    ermin

  6. 3

    tai beabejo kad galejo, juk kiekvienas suages zmogus kuris bus valges burokelius budamas wc gali pastebet spalvos skirtuma :DDDDD nzn kaip kitaip parasyti, taip bet skamba padoriai :D

    poolman

  7. 2

    taip tikrai gali nuo burokeliu tustintis raudonai.

    mamyciuke

  8. 2

    Aciu ;) o as jau galvojau, kad kazkas negerai, jog pakeite spalva :))) pries tai buvau davusi valgyti morku tyreles, po to sulciu daviau, bet jis ir vel uzsinorejo valgyti, tai daviau tada pienuko :)

    Erika_P

  9. 2
  10. 2

    aisku kad galejo taip buti.O del sulciu tai net nezinau,gali duoti,bet gal iskarto neduok valgyti arba pavalgius duok atsigerti,gal maziukui per daug buvo todel ir atpyle...mes taip pat geriam obuoliu burokeliu sultys ir mano mazei labai patinka,bet mums 1,4m.

    iirina