Atsakymai

  1. 3

    Tai nereiskia kad jums bus taip pat, bet yra didesne tikimybe kad neturesite pieno. Bet jei del to pergyvensite, tada ta tikimybe tik dar labiau issaugs.

    Yuki

  2. 1

    Neturėjo, nes tais laikais visai kitas buvo požiūris į žindymą, naujagimius jau gimdymo namuose girdydavo gliukoze, laikydavo atskirai nuo mamų, atnešdavo pažindyti penkioms minutėms sočius nuo gliukozės ir miegančius, naktį žindyti išvis neleisdavo, tai iš kur bus to pieno? Mano mama mane išmaitino ilgiausiai - 3 mėn., brolius dar trumpiau, nes pieno "nebebuvo", o aš savo tris vaikus maitinau po 2 metus, trečią dar tebežindau, nors pieno gausa pasigirti negaliu. Kai tik kūdikis rodo alkio požymius, tuoj žindai, nesvarbu, kad tik pusvalandis nuo paskutinio žindymo praėjo. kiekviena mama gali išmaitinti savo vaiką, jei labai nori, jei nors kokias krūtis turi. Būna, tiesa, bet ne daugiau 1 ar 2 atvejai iš 100, kai pieno neužtenka, (moteris pati gimė neišnešiota, kol dar nebuvo pilnai išsivysčiusios pieno liaukos, arba krūties operacijos, kai perpjauti latakai)

    marcipana

  3. 1

    nemanau,manes mama isvis nemaitino nes neturejo neikiek pieno. Na o as savo dukryte sekmingai maitinu antra menesi :)

    sandija1

  4. 1

    Taip, yra toks sansas.genetika daug ka lemia, bet tai nebutinai taip ir bus.svarbiaudia pacios mamos nusiteikimas.pasidomekit maitinimo tema ir suzinosit kad dedant pastangas daug problemu isnyksta ir pavyksta maitinti :)

    busimamama2

  5. 1

    jei galvosite,kad neturesite- taip ir bus

    juratele

  6. 1

    ne, tai nieko nereiskia, kad mama jusu neturejo ar negalejo/nemokejo maitinti :)

    Adri

  7. 1

    Tikrai nereiskia,jog tu pienuko neturesi.Gal turesi jo tiek,kad ir 3 vaikam ismaitint uztektu:)

    zdraica

  8. 1

    na visaip buna mano mama turejo daug pieno o as ne teta neturejo o jos dukros sociai jo turejo. Manau 50 ant 50 :)

    juvrate

  9. 0
  10. 0