Atsakymai

  1. 6

    O jei...vis dar vargsti su svoriu...Manau,esmine problema pas tave ne,ka tu valgai,bet kad per mazai intensyviau sportuoji...As va,irgi ”apsistojau” ties 60,ir sunkiai man einasi numesti iki 55.Bet galbut as perdaug is saves reikalauju,nes ugis pas mane 1.77.O tau numesti svori tikrai realiai imanoma,jei turi valios,ziuri,ka valgai ir KADA.Pamirsk uzkandziavimus vakarais.Ir valgyk viska,ka nori ryte.Tada-sportas.Nejausi diskomforto,kad negali sau neleisti kazko valgyti ir turesi visai dienai energijos.

    geguziukas

  2. 3

    man jau aisku, kad savo antsvorio problemos neiveiksi pati.neekspermentuok daugiau, nes dar labiau viska pa
    bloginsi, sugadinsi sveikata neatstatomai.kreipkis i profesionalius trenerius ar nusipirk programa online su psichologu, kulinaru ir visu kitu specialistu pagalba.ji skirta butent tokiems atvejams kaip taviskis.sustatys tau valgiarasti, parinks pratimus, pabus su tavim kai kils problemu ir rezultatai atsiras.

    raima

  3. 3

    ne per ilga laika tikrai nenumesi tiek. stebuklu nebuna. arba labai labai ziuri mityba ir sportuoji arba nebesikankini ir gyveni toliau.
    gal hormonu pusiausvyra sutrikus, skydliauke tyreisi? pirmiausia reikia rasti priezasti nuo ko svoris soktelejo ir pamastyti per kiek laiko uzaugo. gal kokius vaistus varoji, kurie skatina svorio augima, skysciu kaupimasi , pvz antidepresantai, hormonai ir t.t.

    arcita

  4. 3

    Reiketu ziureti kad nesiektu daugiau kaip 1200kcal. Ir sportuot bent 3 kartus i savaite.

    Panther

  5. 1
  6. 1

    Jeigu kalbi apie save.Tai 30 kg yra per daug numesti,nes neatitiks tavo ūgiui ir amžiui.Visų pirmą siūlyčiau sureguliuoti mitybą (Mažiau valgyti keptą,riebų ir greitą maistą),vietoj to troškinkis, saldumynus iškeisk į vaisius,stengis po šešių skrandžiui pasakyti NE,o jeigu neišeina išgerk kefyrą arba suvalgyk obuolį (C vitaminas truputį irgi degina riebalu),plius dar užsiimk aktyvia veikla.Dar vienas geras patarimas.Pasidaryk žinok labai lengva,veiksminga:Išspausk citrinos sultis(pakanka vieno dienai) ir sumaišyk imbriero gabaliuką su medumi.Vieną arbatinį šaukštelį užtenka įdėti į vandenį arba į arbatą.

    Anonimas