• 8ats.

    Sveikos iskilo tokia problemu gal siek tiek juokinga bet bandysiu nupasakot:))) Laukiuosi beveik 20 savaite ir vyras bijo myletis tik pradedam isai sako as jauciu kazka ... nu nesuprantu ka jis ten gali jausti ? sakau juk myletis nekenkia nestumo metu.. o ypac dar kai pilvelis nera dar labai didelis nes paskui jau tikrai bus sunkiau ir neaisku ar noro bus:D o jis uzsispires jauciu ten kazka ir viskas... ka manot ? kaip jusu vyrai elgdavos.?

    JusteeePsichologinė savijautaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Idomu, ir ka jis jaucia :DD
    Bet, kiek teko girdeti, tai daznas reiskinys vyru tarpe :))

    Yuki

  2. 2

    Net juokas paeme ir iskart prisiminiau vyra:)))is pradziu tai nieko,bet nuo 7men mes ir nieko nedarydavom,sako as tai vaikui i galva nebaksnosiu:)))))

    zdraica

  3. 2

    Cia jam psichologiskai matyt sunku :) siaip siulyciau duot paskaityt jam straipsniu, pasikalbet ir jei vistiek jam bus nejauku myletis-neverskit .siaip kai kurie nesciuju negeidzia, kai kurie jauciasi nejaukiai kad vaikelis pilve.visko buna

    busimamama2

  4. 1

    ne, mylejomes iki paskutines nestumo paros.
    Manau jusu vyras arba nejaukiai jauciasi, arba atsirado baime, arba tiesiog pasirinkes svelnesni "buda" isreiskia nenora.

    Adri

  5. 1

    Paaiskink, kad vaikelis saugus, kad gimdos kaklelis yra pilnai uzdarytas, kad apsaugotu ji nuo aplinkos poveikio. pabrezk, kad galima myletis be jokiu apsaugu, prezervatyvu, nes net sperma pas vaikeli nepatenka. Ir kad jaust jo jis negali, nes jis ne makstyje, o gimdoje. Ir kad neuspaus jo, nes ji supa vaisiaus vandenys. Kada dar pasimegaut vienas kitu, jei ne dabar :)
    Nieko, pripras prie tokios padeties ir turetu atsipalaiduot ;)

    Vita_321

  6. 1

    Na taip bet juokinga ziauriai sako jauciu ir nesuprantu ka ten jausti imanoma :D jau cia isivaizduoja turbut is to isgascio:)

    Justeee

  7. 1

    Nera sakes, kad kazka jaucia. Bet irgi siek tiek bijodavo, kad netycia neuzgautu... Manau, cia normalu, kad vyrai taip jaucias. Tai tik rodo, kad tu ir jusu vaikelis jam rupi. Kiti nekreipia demesio i moters savijauta, reikalauja myletis kaip iprasta pvz...

    Vita_321

  8. 0

    Gal tiesiog jam pačiam nelabai malonu mylėtis kai vaikas "šalia". Vaisinio susitapatinimo sindromas, vadinasi šis dalykas.

    ViltėB