• 14ats.

    Sveikos keliu savaiciu pas jus pasirode priespienis? ar normalu kad pas mane jo vis dar nera? o gal tai itakoja kad visiskai negeriu pieno? man 20 savaiciu.

    JusteeeNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    priešpienio išvis gali nepasirodyti prieš gimdymą, o pieno turėsi :)

    Jorkaile

  2. 3

    Na, man 31-32 sav ir dar nėra priešpienio :)

    Talvi

  3. 3
  4. 2

    Priespienis su pieno gerimu visiskai nesusijes.
    Man priespienis pasirode mazdaug 6-tame nestumo menesyje, bet pats nebego iki pat gimdymo. Ir tai tikrai neitakoja to, kiek turesite pieno, po gimdymo. As priespienio turejau labai nedaug, o pieno tiek, kad net isterija istiko, ir teko mediciniskai nutraukti pieno gamyba.

    Yuki

  5. 2

    Priespienis ir pienas niekaip nesusiijes su pieno produktu vartojimu.pas mane jo tiek savaiciu kiek pas jus tikrai nebuvo.tikrai atsiras :)

    busimamama2

  6. 2

    O kam tau tas priespienis? Man visa nestuma nebuvo jo, o kai pagimdziau pienuko turejau labai daug. Iszindziau vaikeli iki 2 metuku. Taip ,kad priespienio nebuvimas nestumo metu dar nereiskia,kad neturesi pieno. O siaip,patarimas - maziau galvok apie tai ir pienelio nepristigsi. Nes pienas gaminasi musu galvoje

    Pabuciuok

  7. 1

    anksti pasirode,gal 5 nestumo menesy,is po nakties atsikeldavau slapai

    ruta26

  8. 1
  9. 1

    sveikos.laukiuos 4 savaites.paskausta kairy sona apacioje nestumas antras gimdziau pries 7 metus.beja apmazejo krutu jautrumas.padekit prasau ar taip turi buti?

    Anonimas

  10. 1

    Pabuciuok-- Na as pasidomejau tiesiog todel kad mano tarpe yra 3 merginos kurios mazdaug laukiasi tiek pat kiek as skirtumas menesiu viena maziau kita daugiau ir pas visas yra jau priespienis todel idomu pasidare ;))))

    Justeee