• 10ats.

    Kada pirmąkart savo vaiką palikote su aukle/teta/močiute daugiau nei 1-2 paroms ne dėl priverstinės situacijos (ne dėl ligos ir pan., o savo noru), kokia tai buvo situacija, kaip jautėtės?

    AnonimasTeta AuklėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    P.s. MP nemaitinau, tai problemu jokiu nebuvo :)

    Yuki

  2. 3

    Kai buvo 5 menesiu palikau savo mamai beveik dviems dienoms, nes del kai kuriu dokumentu teko isvykti iki Rygos.

    Yuki

  3. 3

    buvau palikus visam savaitgaliui su savo mama ir sese vaiką kai jam buvo 2,5 metukų. Iki to laiko buvau palikus kelioms valandoms kelis sykius ir kartą visai dienai - grįžau tik naktį iš vestuvių. Kaip jaučiaus.. na nelabai ramu buvo, nes tiek jau daug buvau palikus jį. Pirmą dieną biškeli atsiplaiduot buvo sunku, bet paskui pakalbėjus su vaiku viskas kažkaip nurimo, juolab mus skyrė didelis atsumtas tai ar taip ar taip niekuo padėt negalėčiau. Su vyru praleidom savaitgalį užsienyje vieni du.

    lydekaite

  4. 3

    Pirma karta pusantros paros teko palikt kaip mazylei buvo 1m.4men,nes nebuvo iseities,nes gulde mane apendicita operuot,o tetis darbo reikalais buvo isvykes is lietuvos,jom sekesi gerai,tik as maniau kad nuprotesiu be jos,pastoviai skambindavau ir asara nukrisdavo jos balseli isgirdus.Savu noru paliksiu kur tik tada,kaip ji pati to nores,o tai manau bus dar tikrai ne greitai:)

    zdraica

  5. 3

    dabar 3m3men, bet iki siol buvau (del savo poreikiu) palikus parai, ilgiau dar neteko.

    Adri

  6. 2

    svarbiausia palikti patikimiem zmonem (pvz giminem)
    pati buvau palikus atzala 1.5m. keturiom dienom su vyro sesere ir motina. Issiilgau LABAI LABAI. Visad mintyse galvoji ka ji veikia ir pan. :) bet bent buvau rami del jos geroves, nes zinojau kad su patikimais zmonem palikau.

    Andrija

  7. 2

    vienam tuoj 7 m kitam 3m nesu palikusi visiskai, na karteli kita vyresniosios prasymu isleidziu pasibuti pas senelius per nakti, bet tik delto kad praso vaikas, man nera prieazasciu palikineti vaikus :)

    rainbow

  8. 2

    Kadangi mociutes " savo noro" ne karto nebuvo pareiskusios,kad palikciau vaika parai, tai as irgi savo noru jo joms nekisu.

    Pabuciuok

  9. 2

    pirmą kartą paatostogauti išleidau maždaug 2,5 metukų pas senelius, pabuvo maždaug 4 dienas..nesitikėjau, kad taip puikiai seksis.

    Lulu

  10. 1

    palikau 4 menesiu 3 parom, isvaziavom su vyru paikseti i londona pas drauge. Viskas buvo super, parasydavau sms pasiklausti kaip sekesi. Jeigu buciau ten neturejus ka veikti, tai gal ir ilgesys ar liudesys butu uzpuoles :)

    Anonimas