• 3ats.

    Vežimėlis į lėktuvą

    Sveikos mamos. Klausimas toms, kurios skrido lėktuvu su savo mažyliu(iais) ir kartu turėjote vežimuką. Sakykit kaip ten viskas yra, kur ir kada tą vežimuką reikia atiduoti, kada ir kur jį atiduoda atvykus į vietą? Pirmą kartą skrisiu su vaikais ir nežinau kaip ten kas vyksta. Iš anksto ačiū :)

    GretukeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    "anonimas" viska teisingai atsake.
    Tik nepadarykit tokios klaidos, kokia karta as padariau, iskart su vaiku eidama i oro uosta, ir po to kokia valanda reikejo laukti, kol vezimeli mums atves, tai dar gerai kad laiko turejom iki kito skrydzio. Butinai po skrydzio palaukit prie lektuvo, kol paduos vezimeli :)

    Yuki

  2. 1

    Kaip skridom atidavem prie lektuvo nieko registruot nereikejo mums jokio vezimo, kaip atgal skridom irgi atidavem prie lektuvo pries ilipant atiduoda lygiai taip pat prie lektuvo,jei skrendat viena ner lengva su tuo vezimuku , man reikejo ji sulankstyt dar vaika laikyt ir nusinest laiptais tai sunku buvo :)

    lover19

  3. 1

    bent jau kai as pries pora metu skridau, tai ji registravau ten kur ir bagazas registruojamas, ant vezimuko uzdejo reg. numeri, praejom su vezimuku per kontroles punkta ir iki lektuvo dasistumiau su vezimuku, o ten jau pasieme vyrai, kurie buna prie trapo, o nuskridus i vieta, islipau is lektuvo ir vel prie trapo palaukiau kol paduos vezima

    Anonimas