• 3ats.

    del pienuko..

    sveikos gal buvo kuriai kad dinginejo pienukas po to vel atsistate?dukryte nuo antro iki trecio men priaugo tik puse kg..ir valgo kazkaip keistai patraukia tada ispjauna pradeda verkt. Tai gal nieko ten pas mane nebera?o ir krutine ne tokia kaip seniau budavo sunki jausdavosi kad yra pieno o dabar mikstute. Labai nenoriu prarast pienuko bandau visas liaudiskas priemones, o gal pieno gamyba galejo suprasteti del menesiniu?

    sandija1Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man buvo panasiai irgi tokiu momentu.
    Vaikelis gali taip elgtis del to,kad nebera pienuko pakankamai, arba - jei skauda, pucia pilveli.
    Mano mazylis , pamenu,kai tik pradedavo zysti kruti, iskart pykdavo, verkdavo, riesdavosi ir stenedavo, pasirodo iskart jam skausmai atsirasdavo pilvelyje.

    Jums Sandija, patariu kuo dazniau glausti mazyle prie krutines, kad ji ja stimuliuoti pienuko gamybai. Nepamirskite gerti daug skysciu ir butinai nepagailekite sau nusipirkti jautienos. Va sita mesa daro stebuklus !!! Man iskart pienuko padaugedavo jos uzvalgius. Cia labai rimtai as.

    Pabuciuok

  2. 2

    Būna pieno krizės kai atrodo jo mažiau yra, maždaug tuo pačiu metu vaikutis sparčiau paauga. Pusė kg tai yra labai normalu per vieną mėnesį ;) Vis tik vaikutis dar į ūgį tempiasi, todėl kievieną mėnesį negali po kg priaugti, kas bus po penkių mėn tada ;))

    O šiaip pagrindas yra kuo daugiau duoti žįsti, tik taip atstatysit pienuko kiekybę. Ar kartais nedavėt vaikučiui papildomo maistelio ar mišinuko? Gali ir tai paskatinti pienuko apmažėjimą, kadangi koks vienas kartas būna praleistas per dieną. Ne viskas prarasta, duokit žįsti kuo dažniau. Jeigu duosite mišinuką tai pirmiausia krūtis abejas tegu ištuština ir tik tada primaitinkit mišinuku (jeigu tikrai neužtenka pienuko, bet pagal svorį sakyčiau kad dar užtenka..)
    Kaltinčiau pieno krizę, turi tai praeiti greitai ri vėl pienas laisvai gaminsis pagal vaikučio poreikius. Jeigu matysite kad vaikiukas neprivalgo ir po valgio būna piktas vis tai duokit mišinuką.. o jei pavalgius aprimsta, tai tada duokite dažniau MP kad ir po mažiau. Tada vaikutis nespės stipriai išalkti ir greitai pienuko kokybę padidinsite ;) sėkmės!

    lydekaite

  3. 1

    pabandyk pagerti kmynu arbata

    juvrate