Atsakymai

  1. 1

    mano nuomone, kad cia jokia ne specialybe, administruoti gali kiekvienas, o stai daktaras, statybininkas, kirpejas, mokytojas, aktorius ir t.t. ne kiekvienas gali tapti

    vinipukas

  2. 1

    specialybes populiarumas tai ne rodiklis isidarbinimui, medicina populiari, bet mediku vis stokojama ypac rajonuose, kazkas panasaus gal ir sita specialybe, gal vilniuje bus sunku bet rajone imanoma.. svarbu kad profesija paciai patiku. siandien girdejau statistika, kad is 10 dirbanciuju tik 3 dirba su meile pasirinktam darbui, tad manau svarbu tau patinka tad atsiras ir darbo..

    slauga

  3. 1

    niekada nesirinkciau tokiu specialybiu, kurios yra populiariausiu 10 - tuke :) Juk milziniska konkurencija, o kad busit vienas geriausiu specialistu, tai irgi garantiju nera ;)

    Adri

  4. 1

    mazai perspektyvu, nors daug kas priklauso nuo pacio zmogaus asmenybes, bet siaip jei nori mokintis tam, kad po mokslu butum tikra jog turesi darbo pagal specialybe, nevark su tuo vies adm :-))))))))))))

    Anonimas

  5. 1

    zinau as irgi labai daug, perpyldyta ju jau tiek kad nebera kur ju deti :) nebent savo kazka zadi atsidaryti tada gal taip.

    bambaliukas

  6. 1

    Specialybe labai populiari, tiek pat kiek teise. Zinau zmoniu baigusiu, niekada taip ir nedirbo pagal ją, net ir su magistru. Aisku, dar ir nuo zmogaus priklauso

    Sausainiuke