• 9ats.

    Kiek turejot gimdymo datu ? pas mane menesines reguliarios pagal menesines paziurejo sake terminas gruodzio 8 o pagal skana gruodzio 3 :)) kodel taip? ar nesureiksmint tos poros dienu ? :) kaip privaciai dariausi skana isviso pasake gruodzio 12 :D tai kada ta data?

    JusteeeMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Gyd. nestumo pradzioje pasake data, ir nesake jokios kitos iki pat nestumo pabaigos. Beje, kaip ir nujauciau, keliomis dienomis apsiriko :)

    Yuki

  2. 2

    man irgi buvo 3 datos, bet kai reikia pagimdziau menesiu anksciau.. uzklupo netiketai ankstesnis gimdymas. ir gime mano vyriukas 37 sav

    samsung1992

  3. 2

    Kadangi nežinojau tikslios mėnesinių datos, o spėjau, tai nustatė gimdymo datą 2014 09 16, tada 34 savaitę ekoskopu nustatė 09 08, o gimė 2014 09 13 :)

    Talvi

  4. 2

    Ta data zino labai tiksliai tik tavo vaikelis. Nekvarsink sau galvos del tu dienu. Gali but ,kad vaikelis ateis i pasauli net ir gerokai pro jas prasoves pro sali. Tos dienos ir terminai tera spejiniai tik pagal tavo menesiniu data,ar vaikelio vystymosi sparta,kuri keiciasi visa nestumo laikotarpi.Tai suleteja,tai vel i augima pasoka. Kiekvienai individualus atvejis,be jokiu taisykliu. tai tik spejimas, o ne isakymas kada tau normalu gimdyt.

    Anonimas

  5. 2

    Nestumo pabaigoje pasako tiksliausiai , o iki tol gali but daug variantu taip jau buna kad nesutampa :)

    lover19

  6. 2

    Vistiek yra paklaida,nes kada tyksliai pastojot nieks jums nepasakys,todel ir buna, kad pagal mm viena data, pagal echo,kaip vaikas vystosi, pagal cm kita data, o privaciai gi ne ta pacia diena daret, tad gal vaikas ne taip greitai augo, todel 3-cia data, o jau kai vaikelis nores isvyst pasauli, tai pasirinks sau geriausia ir tinkamiausia data, visai kitokia :)

    Jolka123

  7. 2

    As irgi turejau tris gimdymo datas,o gime dar kita data.As to nesureiksminau.

    grirute

  8. 1

    dvi datas turejau,bet pagimdziau dar kita diena

    ruta26

  9. 1

    su abiem vaikuciais buvo tik po 1, keista kaip cia tiksliai nustate.

    tikmama