• 13ats.

    SKUBU, mamytes gal patarsite, taip susijaudinau, gavau pasiulyma gera del darbo, bet darbas nuo 6 val ryto. Vaikui i mokykla pamokos tik nuo 8 val. Vyras iseina 7 val. jam grafiko tikrai nekoreguos, ka daryt su vaiku? vest i mokykla kai vaziuoja vyras po 7 val? bet valanda gi vaikas koridoriuje nelauks... paliktume namie luktert kad iseitu pries 8, bet pirmokike dar laikrodzio nepazysta. :( negi teks atsisakyt darbo...? gal kas susidure su panasia prblema??

    rainbowDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    atsimenu dar kai aš buvau mažytė, tai ateidavau pirma į mokyklą ir laukdavau visų. nes nebuvo tėvams kitos galimybės

    samsung1992

  2. 2

    tai pasismdykite aukle tik tam kad nuveztu laiku i mokykla, tikrai pigiai iseis, nei visai dienai.

    tikmama

  3. 2

    O gal dukros bendraklasės netoliese gyvena? Kartu nueitų. Ar kokių nors pažystamų vaikai eina į tą mokyklą, kad ir vyresni šiek tiek?
    Pamenu, mane gal tik pirmom savaitėm ar dienom palydėdavo, o po to su bendraklase ir/arba pussesere eidavau iki mokyklos, kuri 10min kelio nuo namų.

    Talvi

  4. 2

    O Jums nera galimybes issiprasyti is darbo keliom minutem,kol nuvesit dukra iki mokyklos?Ar mokykla toli nuo Jusu?Negi tikrai nera mamu aplinkui,kurios taip pat veda vaikucius i ta pacia mokykla?Pamokinkit laikrodzio,nupieskit kur turetu buti rodykles,kada bus laikas eiti i mokykla.. Siais laikais tie pirmokai gudresni uz vyresnius.. Siaip mokyklos buna atidarytos nuo 6 ryto,bent jau pas mus taip budavo,nes kai kurie vaikai atvaziuodavo is kitu kaimu..

    laiminga1993

  5. 1

    ieskociau kaimynu ar bendraklasiu, kurie padetu vaikui nueiti, nes mane kartais stebina zmoniu nebendravimas, kada is namo kokius 4 vaikus tevai veda i mokykla ir visus atskirai, juk tikrai galetu susitarti ir nuvesti kuris vienas, bet zmones nekalba, nebendrauja, kazkoks abejingumas aplinkui. Jei nerasit kas padetu, teks darbo atsisakyti :(. Nors galetu ir svietimo sistema pasirupinti kokiu etatu, kur zmogus priziuretu anksciau atejusius ar veliau iseinancius...Bet tam reikia rasyti prasymus, surinkti parasus, jei visi tyles -nieko nebus daroma

    vinipukas

  6. 1

    As tai manau neatsisakyciau tokio pasiulimo, nes visi zinom kaip sunku surast gera patinkanti darba :) nzn gal yra kokiu klases draugu tevu kurie veda savo atzalas netoliese givenancias, tai gal ir jusu nuvestu. arba pasiprasyt kokios kaimynes ar drauges kad nevestu jusu vaika o jus jau atsiskaitytumet:)

    simona93

  7. 1

    Na jei mokykla arti namu bandykite isleisti viena. Zinau mane mama pirmas dvi savaites vede i pirma klase, o veliau su kita mergaite kartu eidavom buvom klasiokes, drasiau, o is mokyklos tai mokytoja per gatve pervesdavo ir pareidavom. O kelio buvo apie 1km.

    Anonimas

  8. 1

    aš jūsų vietoje darbo neatsisakyčiau, o vaikus į mokyklą ir darželį nuvežti galėtų koks giminaitis, draugas, ar iš namiškių kas už atlygį žinoma.

    Lulu

  9. 1

    o gal drauge kokia turite kuri galetu nuvesti.pas mano drauge tokia pat situacija kaip pas jus tai ji ieskojo aukles kad nuvestu o jei reikia ir parvestu namo.

    Anonimas

  10. 1

    O sakykite, tokia mintis atejo, ar isleistumet vaika viena nueiti i mokykla? tarkime telefone uzstacius pranesima kad 7:45 iseitu jau, poto juk galima paskambint ar uzrakino duris viska... mokykla toli nera, per daugiabucio kiema ir maza gatvyte salia. Aisku as nesakau kad taip darysiu, bet idomi kitu mamu nuomone, ar vaikas pakankamai subrendes pirmokas vienas nukeliauti i mokykla.. aciu.

    rainbow