• 12ats.

    Vis greiciau arteja sventes, iki ju vis maziau lieka laiko...... Ar jau pradedate po truputi planuotis kazka? ir dar ar turite koki nors patiekala kuri gaminate tik per sventes?

    tikmamaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    jau ir aš po truputį pamąstau apie šventes. :) norėtųsi šiemet Kalėdas sutikti namuose, o ne keliauti pas gimines. po truputi apgalvoju dovanėles, kad nepasilikti paskutiniam mėnesiui. nes tada ,,skaudžiai piniginei"

    samsung1992

  2. 3

    O aš noriu šiais metais kalėdų proga padaryti "sweet pops". Atrodo, kaip koks čiupa-čiups, bet iš pyrago tešlos, aplietas šokoladu ir gražiai dekoruoti.
    Tai jau dabar žiurinėju receptus, idėjų semiuosi :)

    Talvi

  3. 2

    Man atrodo nesamone jau dabar ruostis sventems, kai iki ju like dar visi trys menesiai! Beveik tas pats kas per Kaledas jau ruostis Velykoms :)))

    Yuki

  4. 2

    Buvo galimybe isigyti kai kuriu daiktu pigiau, tai prigriebiau dovanoms :)

    busimamama2

  5. 2

    Kad kaledos dar toli. tikrai dar nieko nemastau.

    Anonimas

  6. 2
  7. 1

    Aciu,kad priminei, reik jau galvoti, nes iku siol ne minties dar nebuvo

    Pabuciuok

  8. 1

    na kadangi apie lapkricio 22 laukiame seimos stebuklo tad visa koncentracija i sunelio gimima ir kol kas kitos sventes nelabai galvoja, juolabiau kad su menesio vaikeliu ziemos metu vengsime didelios sueities zmoniu tad nelabai ir tu dovanu kam bus dovanot.

    slauga

  9. 1

    tikmama, jei klausi cia kazko, tai buk pasiruosus priimti visokius atsakymus. Jei nepatinka - tiesiog praleisk pro akis. Patarineji nekreipti demesio i "anonimus", bet pati nekreipti demesio negali? O "pavarius" ant kazko pasijauti geriau? ;) APGAILETINA.

    Yuki

  10. 1

    velykos yra velykos, o gruodi juk kelios svarbios dienos priminsiu jei neatsimeni: Velykos, Sv Kaledos, Naujieji metai, ir +mano berniuko gimtadienis, tad tokiom sventem ne paskutine savaite reikia ruostis, na nebent tokia kaip tu yuki*** neruosi nei stalo, tau nera jokiu tradiciju, o apie dovana vaikui patyliu, svarbu nuperki, o reikia ar ne tai dzin,.

    tikmama