Atsakymai

  1. 2

    Aviziniai blynai su grietine-isbrinkintos avizos dedamos i blynu tesla (gausiai), plius druska, prieskoniai.na nera pats megstamiausias, bet pastarasias dienas visai skanu buvo :)

    busimamama2

  2. 2

    oj ju tikrai ne vienas. vienas is ju karsti sumustiniai, viska ka nori sumetei ant formines duonos ir i orkaite ar mikrobange, kitas koldunai, ar tai kepti ar tai virti, visai greitai paruosiu pica, tesla padarau palaikai kiek reikia laiko, tada isminkau iskocioju, viska sumeu ant jos ir i orkaite.

    tikmama

  3. 2

    Ne pats megstamiausias,bet is greitai paruosiamu.Makaronai su vistiena.Isverda makaronai,pasikepina vistiena su prieskoniais,susideda isvirti makaronai,ipili vist.sultinuko,grietineles.ir skanaus.

    grirute

  4. 1

    Vienas is megiamiausiu ir greit paruosiamu patiekalu butu makaronai su farsu arba vistiena. Pakepinu farsa/ vistiena ir viska sumaisau su virtais makaronais. Buna idedu pokeli saldytu, skirtu kepimui darzoviu. Viska pagardinu grietinele ir pomidoru padazu. Pabaigoje uztarkuoju surio.
    Taip pat greit ir lengvai glima bulviniu patiekalu pasigaminti: keptos bulves, bulviu plokstainis..

    Imbiere

  5. 1

    Labiausiai mekstu salotas: agurkas,pamidoras,kalafijoras,alyvuogiu aliejus ,prieskoniai,dar galima det svoguno,salotos lapo .Labai gaivios ir skanios:)

    lover19

  6. 1