• 10ats.

    Laba diena, noreciau jusu paklausti ar gali jorksyro terjeras stambeti nuo kruopu kuriomis maitiname? Gyvenam kaime, verdam taip vadinama putra vilksuniui, tuo paciu ir jorksyrui duodam, kadangi abudu yr prie budu, kazkaip ziuriu pradejo ta mano cipa stambeti, negi sakau nuo krupu tos putros? na dar numetam kad pagaruzti kazka bunant pre budos tai kiauliu odu, vistu atraizu, gal del ju? maitinam tris kartus dienoje, gal mazinti maitinimus, aciu.

    AstullaNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Pirmiausia Jokrksyras prie budos laikyti netinkamas, nes jam greit "pareis" sanariai.
    Nepamirskit to, kad sie sunys neturi pokilio ir jiem tiesiog salta buti pastoviai lauke, o ypac sio metu.
    Sie sunys turi daug judeti, nes jie nera "lenciuginiai".
    Ir galiausiai Jorksyras yra dekoratyvus suo, nesvarbu kad buvo isveistas ziurkem medzioti.

    matrioska

  2. 4

    Jorkšyras prie būdos ? Ir dar su tokiom putrom ? Nu gal nieko. Bet tokios veislės gyvuniukui toks maistas netinka,jis aplamai naminis turi būti,bet tikrai ne prie būdos,ir ne kruopomis maitinamas.

    Anonimas

  3. 3

    netinkama maista duodate

    ruta26

  4. 2
  5. 2

    Pritariu kad toks suo tikrai neturetu gyventi budoje, ir neturetu valgyti tokio maisto. Ir visiska nesamone kad visi sunys gali valgyt ta pati maista ir buti "prie budos". Skirtingu veisliu sunims reikalinga skirtinga prieziura.

    Yuki

  6. 1

    na paskaiciusi sia temaman paliko labai gaila sio sunelio...taigi pries perkant reikejo apsisviesti,kad tokiam suneliui spec maista reikia duoti,ir nelaikyti jo prie budos....ziauru ziauru,kaip zmones elgiasi

    nade

  7. 1

    Maitinat tikrai per daug kartų dienoje, užtenka vieną ar du kart dienoje maisto šunim. Mažiau šerkit ir mažesnėm porcijom, taip nestambės.
    Be to gali būti ir kita bėda, jei tai kalė, tai gali būti ir nėščia.

    Lulu

  8. 1

    www.pet24.lt/sunu-maistas‎
    www.zoomaistas.lt/maistas+sunims

    Anonimas

  9. 0
  10. 0

    ne nu komentatoriai ir duoda, jorksyras yra ŠUO - visi šunys tinka "prie būdos", ne vien po pažastim nešiotis ir maivytis.beje dauguma šunų ir yra maitinami putrom ir kruopom - nematau čia tragedijos, ir nesvaikit su tuo savo pirktiniu maistu chapi ir dar visokiu brudu, juo aplamai reiketu retai duoti gyvunam, taip ir issivysto visokios ligos.

    Anonimas