• 7ats.

    Kokios kelnytės vaikui žiemai geriausios?Ar šiltos tos timputės su kailiuku viduje?

    nesu pirkusi vaikui tu timpuciu su kailiuku viduje, todel nezinau ar jos bus siltos ziemai, nes paprastai jos buna sintetines, pati esu turejus moteriskas su pasiltinimu, tai kojas nusaldavau, gal kas turit info apie vaikiskas ? o ka jusu vaikai maunasi ziema?

    vinipukasRūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    maunu pedkelnes ir termo kelnytes

    ruta26

  2. 1

    mano dukryte pernai ziema nesiojo giedriukus, o ant ju dzinsiukus su kailiuku viduje:)

    agnesm

  3. 1

    As perku,laisvas-minkstas, pasiltintas,neperpuciamas ,neperslampamas su sinteponu. Po kelnytem pedkelnes. O i darzeli grupeje pasiltintos timpos su siltu pamusaliuku.

    Anonimas

  4. 1

    mes an be kokiu kelniu dar maunam arba istisa kombi arba kombi kelnes.

    tikmama

  5. 1

    Prie kūnelio visada gerai vilna - savo vaikui maunu pėdkelnes su vilna, arba apatines merino vilnos plonas kelnytes, dar būna ir termo kelnytės, jei labai šalta, dvisluoksnės, su vilna ir poliesteriu. O ant viršaus - kombikelnės. Čia mažam vaikui, o didesnei mergaitei, aišku, tos storos kelnės nepatiks, tai irgi siūlyčiau merino apatines po džinsais, ar kitom kelnėm, arba vilnones pėdkelnes.

    marcipana

  6. 1

    as perku timputes siltas jo siltos ir patogios vaikas nera suvarzytas o ziema tai labai gerai

    juvrate

  7. 1

    Saviškiui praeitais ir jau šiais metas esu nupirkusi ploną vilnonį kostiumėlį. Merinos Vilna rašo, audinys plonutis, bet jis ant nuogo kūno žiauriai gerai šildo. Kelnytės, ilgom rankovėm viršutinė dalis ir net kepurė bei pirštinės. Pati turiu vieną kostiumėlį tai tikrai superinis daiktas ir aišku nešioti kaip apatinį rūbą, ant nuogo kūno. :) Net darželyje į tokius kostiumėlius orientuotis prašo, kad būtų apatinis rūbas su kuo daugiau vilnos. Išbandyta ir tik teigiami atsiliepimai :)

    lydekaite