Atsakymai

  1. 2

    Ant kedes ziurejo pirma karta tik ir pries pat gimdyma jau ar kaklelis atsiveres.echoskopu dare per visa neatuma 5 kaskur

    busimamama2

  2. 2

    Tik pirma syki ant kedes buvau,veliau nereikejo.

    grirute

  3. 1

    Nestumo metu apziuros buvo tik echoskopiniu budu kiek zinau vidury nestumo ar link galo apziuri ir ant kedes ar isitaise viskas tvarkoje ir tt.

    lover19

  4. 1

    pirmą kartą pažiūrėjo,bei prieš gimdymą kita apžiūra buvo "ant kėdės", echoskopavo per visą nėštumą du kart.

    Lulu

  5. 1

    Pamirsau pamineti, kad kai laukiausi gyvenau uzsienyje, ir ten normalu per kiekviena apsilankyma daryti echoskopija, kad ir su nestumu viskas gerai.
    Pas ginekologa lankiausi privacioje poliklinikoje, veliau - ligonineje, ir antras ginekologas per gimdyma buvo akuseris :)

    Yuki

  6. 1

    Nestumo pradzioje pas ginekologa lankiausi kad menesi, veliau - kas dvi savaites. Per kiekviena apsilankyma darydavo echoskopija. Dare ir kai kuriuos tyrimus. Vaginalines apziuros nedare nei karto.

    Yuki

  7. 1

    pirma karta tik apziurejo ant kedes, o veliau kiekviena karta tiesiog gulint apciupineda pilva. echoskopa paskyre tik 20 sav pasidaryti, o veliau pati paprasiau kad dar padarytu 36 sav, bet ir tai nenoriai rase siuntima.

    Anonimas

  8. 1

    pirma karta apziurejo ant kedes lipt reikejo ir echoskopa. tada kas menesi reikiejo eiti slapima nesti. per visa nestuma ant kedes galtik č-ę kartus lipau. tada kas menesi sveria, apimtis matuoja, kraujospudi. na ir viskas nieko ten baisaus, i pabaigoje nestumo, jau reikia eiti kas 2 savaites. per visa nestuma turejau 4 echoskopus, na mes problemu turejome todel tiek daug taip prastai 2-3 echo buna.

    tikmama