• 11ats.

    Nezinau ka galvoti :(

    Sveiki,situoacija tokia kad mano vaiko tevas dirba ir namuose nebuna 2 ar 3 sav po paskutinio gryzimo jo telefone pastebejau neaiskius nezinomus nr plius buvo istrintos visos zinutes o jis ju niekada netrindavo kaip paklausiau kas cia per nr tai atsake kad virsininkai skambino del sio bei to bet tada pagalvojau kad negali jis 6 virsininku turet,paskui paklausiau kodel istryne zinutes atsake kad seip...sakau tada tai duok atkursiu istrintas zinutes menesio laiko tai neduoda ir uzsidejo koda ant tel tai ka man galvot?kjauciu kad jis man kazko nepasako per 6 metus atpazystu kad kazkas netaip...

    Neringa17Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    As manau kad tai tikrai neistikimybe... Rimtiems santykiams dazni ilgi nesusitikimai kartais gali net gi labai pakenkti. Tikiuos kad viska issiaiskinsi. Sekmes!

    Yuki

  2. 2

    siaubas.. sunku vyrus suprasti.. man butu nervai neatlaike, bandyciau istardyt

    samsung1992

  3. 2

    O klausete koks kodas? Ar pasake?
    Jei ne, tai 100% kazka slepia.

    Yuki

  4. 2

    Aiškinkitės jau tarpusavyje. Stebit jį iš šalies ir nieko nesiimate ? O gal pati per daug įtari esate ? Net nieko jis neturėdamas pastebėjęs ,kad stebit jo telefonus. Panašu į tai. Juk sakote niekada netrindavo žinučių,reiškiasi tikrinate perdėtai. Gal paprasčiausiai jam atsibodo jūsų perdėtas knaisiojimasis. Išsiaiškinkit,bus aiškiau

    Anonimas

  5. 2

    Na nzn ne kaip elgciaus tokioja situacijoja,man nepatiktu jai vyras usidetu koda,suprantu jai usidetu ir jus ji zinotumete,o cia...na mano manymu vyras turi ka slepti

    ABMamyte

  6. 2

    o ko cia nesuprasti? kita turi :) juk seipsau nesideda ant tel kodo :)

    bambaliukas

  7. 2

    ak tie vyrai, reikia tyliai ir kantriai viską išsiaiškinti, o ne pulti ir kaltinti bala žino kuo, gal tikrai viskas taip ir yra kaip ir sako. Paprasčiausiai patikrinkite jį ;)

    Lulu

  8. 1

    Kuomet pora neleidzia naktu kartu,anksciau ar veliau atsiranda to uzpildymas kitur.Kitaip ir nebuna.Net be jokiu telefonu,kodu... Nekoduos telefono, tai nereiskia kad jau viskas irgi gerai. Yra simtai ir kitokiu budu bendraut su ivairiais zmonemis uz slenkscio ribu.O kai dar tvyro atstumas, tai rimtas signalas ateities santykiu nestabilumui.Statististiskai lietuvoje,tu zmoniu kuriu gyvenimas verda per atstuma tik 15 % islieka ilgesni santykiai.Ar prieinama prie altoriaus nors trumpam periodui.

    Anonimas

  9. 1

    Pirma pasakyciau vyrui kaip jauciuosi be rekimu ir isteriju, antra pasakyciau arba gyvenam kartu ir ieskai normalaus darbo arba viso gero. Man nenormalu kai taip ilgai seima atskirai gyvena. Geriau mazesni pinigai ar ramuma nei didesni ir gyventi nezinomybeje.

    Anonimas

  10. 0

    as nesuprantu tu moetriskiu, nu jeigum vyras slepia tel , uzdeda koda viskas aisku kad yra pasalinis asmuo, o ka bedaryt eiti skirtingais keliais ir viskas :) nejaugi gyvensi galvodama kas yra, faktas vienas jeigu nieko nebutu ir kodu nesidetu, man butut tokia situacija neatsisugdama eiciau savo gyvenimo gyventi, nes seimoje taip nebuna, nera pasitikejimo nera vadinas ir meiles, o apgaudinejama nebuciau , geriau veinai nei su tokiu vyru.

    bambaliukas