• 6ats.

    Vyro ,mazametis vaikas is pirmos santuokos.

    Sveiki,nezinau ar buvo tokia tema,bet turiu labai didele problema,mano vyro mazametis vaikas manes nekencia! jam dabar 8 metai,puse metu jis gyveno su manimi ir ir jo tevu tada sutareme tiesiog puikei,su jo buvusia taip pat sutariu gerai bet dbr ,jis pradejo manes neklausyti jai ka pasakau padaryti jis man atsauna tu man ne mama neaiskink,ir jau kelinta diena randu rastelius ant lapo paraso ir padeda mato,oi vietoi kad as pamatyciau pvz nekenciu Doviles,ji durna asile ir kurv... jai bandau su juo graziai kalbeti kad as jam mamos net nenoriu atstoti,,kad turim kalbetis jaij jam kazkas nepatinka tada jis pradeda isterikuoti verkti ir dauzyt viska kas papuyola nesuprantu is kur pas toki maza vaika tiek pykcio arba jis sako pajauciau ta dovile tai kaip man jaustis tevai nieko nespre3ncia pasako nedayt o jis toliau tapati daro kaip man elgtis?

    dovile112Su vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Geriausiai patartų vaikų pscihologas. Arba pasiieškokite rimtos literatūros šiuo klausimu.

    marcipana

  2. 2

    Gal belieka tik ignoruoti? Bet ignoruoti visiškai... Kad pajaustų ką reiškia nesiskaitymas

    Sausainiuke

  3. 1

    Situacija tikrai sudetinga.
    Mano nuomuone, jus laikykites atstumo, o su vaiku bendraukite tik jei jis pats prieina.(Juk tikrai, be tokio prejimo jis niekaip neapseis, ir ne karta jam reiks realiai prieiti ir ko nors prasyti ar klausti) Taigi ,kaip jums itikti tai jau sio vaiko problema,o ne jusu. Ir darykite vaizda,kad nepastebite jog,kas santykiuose pakito, islikite rami.
    O kad vaikas suprastu, jog skyresi tik jo tevai, o ne tevai su vaiku is savo pusiu.Tai leiskite tam vakui suprasti,kad yra sazininga, kad jam jo tevai yra pirmoje vietoje, ir jus net neketinate jo mamos vietos uzimti,kaip jo pacio vaiko gyvenime.
    O,kas jus galite buti, to vaiko teciui, ir kodel jis ne su mama,o su jumis.
    Sia keblia ir jautria tema, privalo sustatyti tik pats vaiko tevas i savo vietas. Tai yra, tik tevo pareiga,kalbetis su vaiku, ir vaikui duot suprast kodel,jus jam tokia svarbi. Tetis gali paklausti vaiko,ar jis noretu, kad tetis liktu vienas... kai tuo metu pati atzalele turi juos abu ? nesvarbu kad per atstumo, bet jo atzvilgiu,juk nei to vaiko mama,nei tetis jo pacio neatsisake.Vaikas turi suprasti,kad jei ir jus iseitumete is tecio gyvenimo, juk vis vien tetis nebegris pas mama..

    Anonimas

  4. 1

    mano nuomonė tėčiui reikėtų pakalbėti su sūnumi ir sužinoti kame bėdos, kas vyksta. Tuomet, kai žinosite priežastį galėsit imtis atitinkamų veiksmų. Nes nežinant detaliai visos situacijos ką vaiko gyvenime reiškia mama, tėtis bei jūs Dovile,bei kaip jis įsivaiduoja šeimos modelį - mes niekuo patarti negalėsime.
    Bet tikimybė kad vaikas jūsų nemėgsta yra didelė, nes jis mato mokykloje ar tai artimoje aplikoje puikius šeimos modelius (kumet tėveliai gerai sutaria ir visi vaikai jaučiasi saugūs ir laimigi). Iš to nesaugumo jausmo jam kyla neapykanta - bet čia prielaida - kaip minėjau negaliu prasiplėsti nežinant tikrosios situacijos.

    Lulu

  5. 1

    Kazkas nuteikineja vaika pries jus arba vaikas suprato kodel tetis negyvena su jo mama, jus laiko kalta del to, net nz. Kalbetis kalbetis ir dar karta kalbetis ne tik su vaiku bet ir su vyru. Pats vyras turi kalbetis su vaiku. Tik neatstumkit vaiko nes taip dar didesni nemalonumai laukia.

    Anonimas

  6. 0

    As tik klausiu kaip siuo atveju elgtusi kai kurios gal but ta patyrusios,su vaiku bandeme visi kalbetis bet jis pradeda isterikuoti ir trankyti daiktus,o jai pakelem balsa tada atsisedes juokiasi as nemanau kad tai normalu bandau prikalbinti jo tevus vesti pas psichologa bet jie nesutinka nes prie ju vaikas auksinins tik su manimi jis toks!

    Anonimas