• 4ats.

    Kambariuose didele dregme

    Gal kazkas turite patarimu kaip kovoti? Jau net pradejo pelesis detis ant baldu. Kosmaras. Turim ir aparata uz kuri nemazai sumokejom, kuris ale traukia dregme, bet jis tik elektra siurbia. Vasara tvarkem kambarius, klojom sienas spec danga. Sudas (atsiprasau). Ryte atidarom langus, jei kur isvaziuojam ir langus paliekam pravirus. Bet is to nauda tai maza. Viena kambari dazem kita tapetavom, bent jau kur dazem neatsoka dazai, kur tapetavom atsilupineja viskas. O sildyma velniai zino kada junks. Ir butas nera kampinis. Lovos, drabuziai, patalynes dregni. Nors is to sildymo jokios naudos kambariuose vos traukia 15 silumos (cia praeita ziema). Sildytuvai buna sujungti. Noreciau parduoti bet dar net neissimokeja mes uz buta. O kai pirkom buvo vasara, naujas remontas. As jau nz kaip kovoti, vaikas istisai sloguoja.

    estela24NamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nelabai padeda tie visokie aparatai ir surinkėjai. patys tokiame bute gyvenome, krosnimi šildėmės, vėsu buvo bute ir netolygiai šiluma pasiskirstydavo. Kai pradėjom dujomis šildytis, palaikydavome pastovią temperatūrą, tikrai ne 15 laipsnių, o kažkur 19, viskas susitvarkė.

    marcipana

  2. 2

    Reklamuoja per tv yra drėgmės surinkėjai. Įsigykit tokius. Gal padės.

    Anonimas

  3. 1

    Yra pirkti nebrangiai senukuose ar kitose parduotuvese dregmes surinktuvai ten filtrus keist reikia statykit kambariuose arba jei visam bute ar name dregme pirkit dideli aparata dregmei surinkt tik nezinau tiksliai kaip jie vadinas:)

    lover19

  4. 1

    Tik dregmes surinkejai gali padeti,nusipirk paprestesnius ir padek kiekvienam kambaryje. O jei nori gali ir parduoti nesvarbu kad neissimokeje.

    Panther