• 9ats.

    ar galiu buti nescia ir susirgti menesinemis?

    mane pykino, skaudejo sona retkarciais, dariausi testa ir man parode viena juostele ryskia, o kita ne tokia labai ryskai, bet matesi ir ta antra juostele. ir nebezinau ka net begalvot, o jau mes su savo vyru apsidziaugeme galvojome, kad tikrai laukiuosi, bet kaip susirgau tai net pati nebezianu ka galvot, ir ka daryt. gal galite man kanors merginos patart, o gal zinote jus atsakyma, gal but jum taip buve?

    livetyteMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    manau, kad geriau butu kreiptis i ginekologe. palaukite menesiniu pabaigos ir apsilankykite, bus ramiau

    samsung1992

  2. 2
  3. 2

    Taip galite. Aš sirgau pirmą mėnesį, nors jau laukiausi.

    marinaaa

  4. 2
  5. 2

    Nepuoselekit tusciu vilciu. Menstruacijos nestumo metu buna visiskai kitokios nei iprastai. o kad ten yra serganciu, tepliojanciu per nestuma vienetai. Kiekviena moteris yra individuali, ir kiekvienos organizmas skirtingus zenklus rodo. Todel palauk menstruaciju pabaigos ir pasidaryk dar viena nestumo testa. Na, o jei negaila pinigu pasidaryk HCG testa siandien, ir sekanti po 3 dienu. Taip bus viskas aisku. Beje reiketu pasidaryti ir progesterono tyrima, nes jei nestumas ir butu kraujavimas gali prasideti del per zemo progesterono, kas rodo persileidima. Todel daugeliui nestukiu, kurioms pradeda teplioti ar kitaip kraujuoti ginekologas paskiria progesterono (duphastono, ar utrogestano, ar dar kitokio) kiekvienai pagal jos situacija. Velgi be ginekologo nieko neissiaiskinsi.

    matrioska

  6. 2

    būna tokių atvejų, kad moterys laukiasi ir toliau serga mėnesinėmis. Žinau nevieną atveją. O jūsų atžvilgiu, palaukite mm pabaigos, ir darykitės dar kartelį NT - nusipirkite ne NT juostelę, o kasetę - ji kaip žinia jautresnė ir parodys tiksliau ar jūs laukiatės ar ne. Jei vis dėl to bus antra juostelė, tuomet apsilankykite pas daktarus kad patvirtintų ar tikrai nėščia.

    Lulu

  7. 1

    Taip,tai gali but ir del nestumo .Tiesiog po savaiteles pasidarykite dar viena kontrolini testuka. Jis turetu buti jau tikslus. Patvirtins,ar atmes sio testo parodymus.
    man pirmas testas ir buvo vaiduoklis,o kitas jau pasitvirtino ryskia juostele.

    Anonimas

  8. 1

    Matrioska, jei ka ir as prie tu vienetu :) .. Tiesa ne vienetai moteru serga dar ne viena menesi budamos nescios.Siai dienai tai gan daznas jau reiskinys.
    As net neitariau savo nestumo, nes nebuvo atsirade ir kokiu savijautos ar sulutiniu pokyciu, kone beveik iki trecio menesio nestumo.
    Tiesa siek tiek man buvo kile klausimu,del menesiniu issibalanasavimo, ir ne todel,kad "velavo" ,jos buvo kaip laikrodis, odel to kad buvo neiprastai gausios, ir tesesi ne 5 dienas, o daugiau savaites. Praejus ,ir kita menesi vel tesesi savaite,taip pat gausios. Tada joms nurimus,kreipiausi pas ginekologe. Nusiunte paziuret echoskopu,ar ner kitokiu bedu... Ir zinoma tik tada suzinojau,kad jau laukiuos, pagal vaikelio issivystima, 11-12 savaite... Va jums ir vienetai.menesines man teses dar pora menesiu,po siu. Ir tik mano rate,irgi yra maziausiai 4 pazistamos moteris, kurios sirgo normaliomis menesinemis. Tai kad jus nesusidurete,tai jokia retenybe.

    Anonimas

  9. 0

    o ar gali maza mergaite 12 m. buti neste

    Anonimas