• 6ats.

    Asmeninė treniruočių programa

    Sveiki, pradejau sportuoti sporto klube, ir galvoju ar apsimoka pasiimti asmeninę treniruočių programą ar geriau pasieškoti ko nors internete? Ar nėra taip, kad ta asmeninė treniruočių programa, tai vos ne šabloną tau paduoda kažkokį ir tu pinigus tik sumoki? ar apsimoka ?

    KristalelisSportas ir dietosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Pirma treniruote apsimoka pasiimti su treneriu, jis bent parodys kaip taisyklingai atlikti pratimus, kad jie butu naudingi, o ne kenksmingi.
    Nes kaip zinia, neteisingai atliekami pratimai kenkia labiau nei padeda.

    matrioska

  2. 2

    priklauso, kokiu tikslu lankaisi sporto klube, jei tai tik dėl sveikatos - savo malonumui, tai tikrai nebūtina ta program, bet jei turite problemu su sveikata, nugaros skausmus, ar tai nemažą viršsvorį tuomet apsimoka pasiimti tą asmeninę treniruočių programą, kur pagal visus duomenis, jums bus skirti specialūs pratimai, trenerių konsultacijos ir pan.

    Lulu

  3. 1

    jei niekad nesportavus, tai pradet geriau su trenere

    raima

  4. 1

    Tai jau pirma treniruote asmenine buvo nemokama :) parode kaip reikia taisyklingai atlikti pratimus. Bet kaip jis minejo kad butu gerai jeigu imciau programa sau nes jeigu tu nori numesti svori tai tau reikia sudaryti po kiek pratimu ir ant kokio treniruoklio reikia sportuoti. Tai galvoju ar apsimoka, gal kur internete rasti galima ta programa tarkim lieknejimui ar tik pilvo tresui ir t..t..

    Kristalelis

  5. 1

    Na turiu tiesiog virssvori, noreciau numesti apie 8kg, o del sveikatos tai jokiu problemu nera :) tai vat ir galvoju ar apsimoka pirkti asmenine programa ar tiesiog sportuoti be to.

    Kristalelis

  6. 0

    as emiau kad nors 1 karta su treneriu butu. Nes atrodo kad viska teisingai darai, bet treneris visa laika taisydavo kad neteisingai darau.

    Katia