• 18ats.

    su vyru pykstames kad jis nesioja vaika ant ranku ir uzmigdo as sakau nereik pratint nes veliau ir i tualeta negalesim nueiti vieni kaip jus manot ar jis gerai daro? nes kai as pasakau mane isvadina durne tu nieko nesupranti.

    juvrateVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 4

    tai kad motina durna ir yra, jei tevas negali jos akimis vaikeliu rupintis taip,kaip jam miela. Dabar taip retas reiskinys,kad tecio rankose butu migdomas kudikelis.Tai tu yuki durne ir debile.... migdziau tik lovoje.Ka tuten migdei ir primigdinai,jei tavo vaika augina mociute,vos ne nuo gimimo...

    Anonimas

  3. 4

    Taip,jusu vyras gerai daro,nes vaikams reikia mamos,ar tecio artumo.

    grirute

  4. 4

    čia močiučių prietarai, kad vaikas pripras (prieš šimtmetį buvo tai įtikėta, nes moterys turėjo daugybe veiklos pareigų, irnebuvo kada vaikų čiūčiuoti). Vaikus reikia ir privalu nešioti bei glausti prie savęs, nes tai skatinamas glaudesnis ryšys, vaikas ramesnis, jaučiasi saugesnis. Mes savo vaikus ir nešiojom ir migdėm ant rankų, tai galiu pasakyti nei vienas neslampinėjo iš paskos (buvo tik keli raidos etapai kuomet jie labai prisiriša, bet po kelių mėnesių "išauga" tą prieraišumą).
    Vienintelio dalyko ko nedarėm, neleidom naktį miegoti mūsų lovoje.

    Lulu

  5. 3

    yuki,taigi supama lovyte tam ir yra,kad imituotu supavim butent ant ranku . O tu rasei dedu i lovyte ir pats uzmiega...
    O pasirodo neuzmiega,nes supt reikejo,kad uzmigtu.
    Rasai bile ka, o poto neries is kailio kaip cia issisukt, ir lovyte supama is karto pasidare.. Nes vaikas ir motinos salia nemate, kai jos labiausiai rreikejo :D, o kai atsiradai salia,tai geriau supt lovyteje, nei glaust prie saves..

    Anonimas

  6. 3

    Teisingai Jūsų vyras daro, kūdikėliui niekada ne per daug rankų ir nešiojimo. Tai gyvybiškai būtina sveikam fiziniam ir psichiniam augimui.

    marcipana

  7. 3

    As savo trecia leliuka visalaik glaudziu,nesioju,tiesiog negaliu atsiplesti tiek ja dievinu,aisku rankinuke palikus :) bet pasidaryti darbus suspeju :) o ir gyd sako juk jau pilvelyje reikia kalbetis su leliuku,o ka jau kalbeti apie naujagimi,sako glausk kuo dazniau juk svarbus emocinis rysys o ir vaikai uzauga geresni :) taigi siulau dziaugtis maziuku,nes db kai turiu sunu 8 m jis nebe mazas ir nelabai nori kad ji murgdyciau :D

    Anonimas

  8. 3

    O kada dar palepinsi ir panesiosi ta vaika? As turiu 2, abudu nesiojau. Pirma tai pastoviai ant ranku uzmigdavo, o antrai nepatigdavo, nenorejo paskui ant ranku. Tai manau tai nuo vaiko prikauso.

    Katia

  9. 2

    tai jau taip as prisinesiojau tai daba isimaudyt negaliu nueit i vonia...

    mamukas30

  10. 2

    Labai gerai daro. Eisi i tualieta su vaikeliu ant ranku, ir nemirsi nuo to jeigu ka. O vaikelis kaip is to isaugs, tai ir neatsiminsi nieko jau, noresi paimt ant ranku, o jau ir nebus ko. Noresi sikniuka isbuciuoti, ir nebus daugiau niekados tos galimybes, taip paniurkyt.. Numest,pastumt spesi bet kada.

    Anonimas