• 7ats.

    Dovana 5 metu mergaitei

    Patarkit mamytes ka galima nupirkti dovanu 5 metu mergaitei kuri gyvena uzsienyje ir dauguma visko turi , gal auginat dukrytes tokio amziaus ir galit patart kas dabar madoj ar ka meksta tokio amziaus mergaites :)? aciu

    lover19VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    jei mergyte megsta puostis ir daznai kopijuoja mama, manau kokia vaikiska rankine, nes kai kuriom mergytem tikrai patinka :)

    samsung1992

  2. 2

    Ka nors is lavinanciu zaislu.Mes buvom norfoj zaislu bandytojos.Tai visi vaikai buvo lavinanciu zaislu zonoj.Gal net vert karoliukus butu galima,jei mergaite kruopsti.Mano dukryte 4 su trupuciu,tai jai ant bangos deliones.Kiti vaikai susidomeje barbem,poniais.Dar priklauso kokie filmukai vyrauja toj sali?

    grirute

  3. 2

    Barbiu nama arba indu rinkini skirta vaikams ...

    Anonimas

  4. 2

    Padovanuoti gražia vaikiška piniginė. Tikrai tinka vaikams tokio amžiaus. Vaikas bus patenkintas ir jausis
    Mačiau, didelis pasirinkimas yra e-parduotuvėje www.piniginuke.lt

    Anonimas

  5. 1

    Koki nors meskiuka kur ant jo maikutes jo nuotrauka :) daro tokius fototelje arba puoduka

    Justeee

  6. 0

    Jei mergaite gyvena uzsienyje, puiki dovana yra lietuviska lele Elena, kuri pagaminta pagal knygeles pagrindine heroje. Mes gavom dovanu nuo mociutes tokia, tai mergaitei be galo patinka. ir knygele idomiau skaityti, kai turi pagrindine heroje savo rankose. o knyga dar ir pazintine, nes viskas vyksta LT istoriniame fone. ten Barbora Radvilaite fone smezuoja ir pan.. bet jie prekiauja, man atrodo, tik internetu ta lele.

    Anonimas

  7. 0

    mes vienai mergytei dovanojom - vaikiskus kvepaliukus, tutu sijonuka, vaikiskos bizuterijos, visokiu gumuciu,sagtuku rinkini..Tai labai patenkinta buvo...O siaip labai faina dovana akvariumas su zuvyte/-ems...Jei neturi tai labai patiktu vaikui..

    Lulu