• 8ats.

    Ka darytumete mano situacijoje?

    Turiu drauga (veikiau pazistama), kuris daznai su manimi paatvirauja ir pradedu matyti, kad jis labai daug dalyku slepia nuo savo merginos, daug zada, ko pats zino neisteses, meluoja neraudonuodamas, zodziu, sako jai tai, ka ji noretu girdeti. Tas zinojimas mane pradeda slegti. Net bloga darosi,, kad toks nesaziningas zmogus. Planuoju jai kaip nors diskretiskai papasakoti, kokia situacija, bet bijau, kad pagalvos, jog neva noriu nuvilioti jos vaikina ar panasia nesamone. Gal tikrai meile tokia akla, kad gali patiketi tokiomis pasakomis ir paskui likti nuogas, basas? Ka darytumete tokioje situacijoje? Paliktumete viska, kad naturaliai issirutuliotu savaime ar rizikuotumete savo gera reputacija, kad kitai moteriai padetumete pagaliau nusiimti rozinius akinius?

    ausra1234Su draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 9

    as asmeniskai nesikisciau.. nes tik jus liksit tada kalta..

    samsung1992

  2. 6

    na manau nera cia jusu reikalas/patarciau visai i tai nesikisti

    ABMamyte

  3. 5

    deje pazistu ne viena toki vyra, nezinau kodel, bet man jie daznai pasipasakoja tokiu dalyku, kad nezinai ka galvot, vienas net pasakojo, buves pas prostitute, kai su vyrais pasneki, tai zinokit jie daug didesni pletkininkai negu mes, moterys, apsneka net savo zmonas, o man atrodo, kad jos gal ir zino kai kuriuos dalykusa, bet kistis niekada nesikisau, niekam nieko nepasakoju, nes visu pirma tos moterys nera mano geros drauges, antra ju santykiai yra ju santykiai, o kiek matau buna labai keistu santuoku, santykiu, vyrukai pasakojas, kad nemyli savo zmonu, o tos is kailio neresi noredamos joms itikti, prisiklausius klausiau vyro savo ar manes neapsneka, sake ne...nesiskiskit, nes tai ne jusu reikalas.

    Anonimas

  4. 5

    teko matyti panasia situacija, bet atvirkstine. tai tas vaikinas kuris pasake savo draugui kad jo mergina jam meluoja buvo uz tai sumustas, nes galvjo jog tai jo kalte. taigi manau jog jums reiketu tai palikti ramybe. prabildama galite uzsitraukti didele nemalone.

    Anonimas

  5. 4

    Nieko nesakykit,nes isimylejes zmogus aklas..
    Bet jeigu turit galimybe irasinekit pokalbius ir paskui anonimiskai nusiuskit pastu ikelus i cd,arba tiesiog leiskit paklausyti. Bus ir irodymu,kad nemeluojat. Aisku gali buti kad drauge supyks kuri laika,bet jeigu turi pakankamai proto supras ir tik padekos.

    laiminga1993

  6. 3

    Greiciausiai abu patenkinti tokiais santykiais, jei nieko nekeicia. Geriau neeikvokite be reikalo energijos ir laiko.

    alina123

  7. 2

    Nesikisciau. O slegiancius ir siaip neigiamus santykius vertetu nutraukti.

    Yuki

  8. 1

    tai dar nieks nezino, gal jis tau daugiau meluoja, nei tavo draugei....

    vinipukas