• 5ats.

    Vaikelis nesivysto nuo 6 savaitės. Reikia daryti priverstinį išvalymą. Kokie kiti variantai?

    Šiandien pasakė, kad vaikelis nustojo vystytis ~6-oje savaitėje. Dabar yra ~10 savaitė. Davė siutimą į ligoninę pasidaryti išvalymą. Sakė tikriausiai išrašys kokių nors vaistų, kurie skatins išsivalymą. Nuvykus į ligoninę pasakė, kad pas juos yra daromas tik instrumetinis išvalymas.

    Ar instrumentinis išvalymas nėra blogas variantas? Kokie būtų kiti variantai? Kur kreiptis Vilniuje? Kiek skaičiau kitoms pradeda savaime kraujuoti, ir viskas išsivalo.

    qqqMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Taip ir pasake Instrumentinis?
    Tai kad tokio ir termino net neegzistuoja.
    Del nesivystancio nestumo,(nutraukimo-isvalimo) tai galit but visiskai rami.
    Jokiu pasekmiu neigiamu nebus ir ateityje tikrai turesit dar ne viena galimybe pastoti.
    Siai dienai po isvalymo isvis pastojimo galimybe tik dar labiau padideja.
    Ir labai daug atveju,kai moteris po valymo pastoja,dar net nesulaukus pirmuju menesiniu iskarto,jei grizo prie lytinio gyvenimo ir nesisaugo;
    Dabar medicina gerai pazengusi ir labai profesionali sioje srytyje.
    Tikrai nera del ko nerimauti.
    Taip,zinoma dabar bus jau tik intervencinis isikisimas, kadangi esate jau 10 savaiteje.
    Ir tokia "operacija" gali but atlikta su daline nejautra tik tuo atveju, jei esate elergiska narkozei.
    Visa procedura truks apie 5-7 minutes maksimum.
    Jus nieko nejausite.
    Joks kitoks budas ir negali buti taikomas.
    Nes mini adsorbcijai jau per daug savaiciu.
    O saremiu skatinimui,kad fiziologiniu budu sukelt "gimdyma" tiksliau skatint saremius kaip per naturalu gimdyma per mazas. Ir nera jokios garantijos,kad zuves vaisius sekmingai pasisalins.Ir tokiu atveju ,vis tiek antra karta teks isgyvent dar ir intervencini isvalyma.
    Be to psichologisku poziuriu, paciai nestukei per sunkus tai isgyventi. Be to zymiai didesne tikimybe ir kad gali parsidet po visko uzdegiminiu komplikaciju.
    Taigi, kaip jus pasaket del "intrumentinio" isikisimo nesukit sau galvos. Tai pats optimaliausias ir teisingiausias pasirinkimas,su maziausia tikimybe, kad galit but kokiu nezymiu komplikaciju.
    Is ju viena yra tokia,kad po narkozes gali but trumpam sukiles vemimas.
    Todel vaziuokit i ligonine tik visiskai tusciu skrandziu.
    Su savimi pasiimkit tik negazuoto mineralinio. Ir maksi sugerianciu iklotu. Bei slepetes. mazuti ranksluostuka muiliuko,tualietinio pop. Daugiau nieko nereikia imti. jokiu pizamu ar drabuziu. Keliom akimirkom pilnai uzteks ir ligonines isduotu drapaneliu.Tad tepti ir skalbineti po visko atsiveztus savus drabuzius nera jokios prasmes.
    Su savimi turekite siuntima,asmens dokumenta.O ar esat drausta, jau patys mato.Nesivystancio nestumo nutraukimas nieko nekainuos.
    Priimamajame jus dar karta apziures echoskopu,ivertins realia situacija ,ir tikrai jum pasakis kas bus ir kaip padaryta.
    Svarbiausia,kad jusu gimdoje nebutu prasidejes irimas kunelio,placentos ir prasidejusio toksinio irimo, pulpito. Ir net tokiais atvejais nera tikrai sudetinga viska graziai ir steriliai pasalinti. Tokiu atveju tiesiog jums po visko dar profilaktiskai paskirs pagert antibiotiku, kad nepasigautumet uzdegimo.

    Anonimas

  2. 1

    Pasikonsultuoti su kitu gydytoju

    ruta26

  3. 1

    na buna kitms,kad ima kraujuoti ir viskas issivalo savaime,ivyksta vadinamasis persileidimas.

    nade

  4. 1

    Nepamenu kaip tiksliai sake. gal ir kitaip. Jau isvale. Kaip ir viskas tvarkoj.

    qqq

  5. 0

    Man bandė valyti vaistais, nepavyko, nesivalė normaliai ir galiausiai darė atsiurbimą... bet vaistai suminkštino kaklelį tai geriau buvo atlikti viską

    Anonimas