• 13ats.

    Ar neturite baimes, kad jus vyras gali palikti del kitos moters?

    anksciau mes kartu sportuodavome, bet vyrui pradejus dirbti fizinio lavinimo mokytoju jis prisisportuoja, o as aptingau nes antras kursas, verslas, vaikai, kiekviena ryta Suvokiu, kad kunas glemba ir darausi neseksuali pati sau, bet ateina vakaras ir vel nei pabegioju nei i sale nueinu, o vyras dirba moteriskam kolektyve tad toks nesaugumas pasidare, ar jums nebuvo, nebuna tokiu periodu

    vejuneJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    Neeeee :)
    na kunas grazus yra privalumas, bet jus vyras myli tikrai ne del jo.nieko cia blogo priaigti svorio-turite ir taip ka veikti.be to su metais atsiranda kitu svarbesniu dalyku uz kuno puoselejima.naturalu jei pavydite vyro dirbancio tarp moteru, bet jei nanuose viskas gerai tarp jusu, jeo jis jauciasi laimingas tai kad ir tarp mis oasaulis grazuoliu suktusi-nekeis jusu i nieka

    busimamama2

  3. 3
  4. 2
  5. 2

    buna ir man tokiu minciu ir pasvartymu..manau nei viena tuo nera tikra,kad ir kokie butu idealus santykiai

    nade

  6. 2

    jei taip butu, as visai nebijauciau, tegu eina kur nori, jau geriau joks, nei toks

    vinipukas

  7. 2

    Aš daug apie tai galvojau. Dėl kitos moters jei paaliks nebijau visiškai. Žinoma būtų gaila,jei geras ryšys tarpusavyje būtų. Betjei atsiras kita,turėtų santykiuose jaustis,griūtis,nusivilimas. Tada ir taip ilgai nesinorėtų tempti,dėl neaiškų tam kartui priežasčių,kodėl byra šeima,iki kol būtų sužinoma tikroji priežastis. Vyrą myliu,jį retai matau,bet iš kitų istorijų pažystamų rato,kai vyras užsienį mirė,palikęs šeimą be savęs,tokia netektis dar skaudesnė. Tai mieliau rinkčiausi ,kad paliktų mane dėl moters,nei netekčiau visam. Taip apgalvoti teko.

    Anonimas

  8. 2

    save prisiziuriu, tad dideles baimes nera, bet tikrai labai neigiamai vertinu moteris kurios "subobeje", gi jeigu vyras pamilo 50kg moteri tad tikrai jam 80kg nera seksuali, jinai jo nejaudina, manau kad pacios bobos kaltos kad isbobeja ir vyrai tada dairosi jaunesniu, patrauklesniu. Vyras orgazmo negali suvaidinti, o kad ji patirti reikia sujaudinimo ir tam vien meiles ir pagarbos neuztenka reikia fizinio potraukio, o jeigu jam ji slyksti tai jis iesko kitos.

    Anonimas

  9. 2

    marcipana, as toki palaiduna pazistu mergele, kad turbut gyvenime tokiu nesi macius, kabina visas is eiles, bobas keicia kaip kojines, nesvarbu ar cia jo bobos motina, net dukra ar dukterecia, svarbu jau tik tinkama dar naudoti, pats sake pirmam kartui viskas liuks, antram jau is bedos ta pati, bet tik ne treciam. o atsakant i klausima, tai neturiu tokiu baimiu, musu santykiai nera idealus, sakyciau net atviri labai, be isizeidinejimu galim sneket apie kitas moteris, vyrus, kas kam patinka, nemanau, kad tarp musu bera kazkokia meile didele, gal tik pagarba likus, todel kaip likimas duos.

    Anonimas

  10. 2

    Kažkodėl neturiu. Maniškis labai konservatyvus. Mergelė pagal zodiaką.

    marcipana