Atsakymai

  1. 5

    pirmaja turejau gimdyti 8diena pagimdziau 21d,o antraja turejau gimdyti 4d pagimdziau 15d:)

    deimantina

  2. 3

    man sake,kad geguzes5,o padimdziau balandzio26

    Indruleeeee

  3. 3

    Oj čia jau kaip man nepataikė nuspėt tai jau tikrai:)))Turėjau pagal gydytojus gomdyt rugpjūčio 7d.,o pagimdžiau rugpjūčio 21 dieną.Ir mergaitė neturėjo jokių pernešiojimo požymių.Gydytoja pas kurią gimdžiau sakė,kad pagimdžiau pačiu laiku:)))O pas kurią į konsultacijas vaikščiojau jau tą numatytą dieną liepė važiuot į ligoninę,ten vijo atgal namo:)))Pagal mano pasiskaičiavimus tai ir turėjau gimdyt apie 19-20 dieną.Na vienu žodžiu,nežinau kaip ten kurie skaičiavo.Svarbu,kad viskas gerai:))

    Vilmiene

  4. 3

    terminas buvo rugpjūčio 14 d., o pagimdžiau 17 d., mergytę.

    elegancija

  5. 3

    turejau pagimdyti rugpjucio 23 diena o pagimdziau 24 diena , viena diena uztruko maziuke

    cindy

  6. 2
  7. 2

    pirmoji dukryte turejo gimti per jonines, o gime liepos 2 su skatinamaisiais, o pagranduke pagal mano ginekologe turejo isvysti pasauli birzelio5 diena, veliau teko lankytis dienos centre, tai pagal kitos gydytojos paskaiciavimus gimdyma ji dar buvo nukelusi 2-3 savaites, o pagimdziau birzelio 11, tom 2-3 savaitem anksciau nei ji prognozavo. veliau labai stebejosi, kad atseit per anksti pagimdziau.

    ausra2

  8. 2

    pagal gydytoju skaiciavimus turejau gimdyti liepos 1d.pasakui liepos 4d. kita gydytoja pasake, kad liepos 7d ir galutine data buvo liepos 9d :D bet va niekas tiksliai nenustate ir pagimdziau tik liepos 11d :) sunelis neturejo jokiu pernesiojimo pozymiu :)

    Benikiux

  9. 2

    gydytoja atspejo- pagimdžiau lygiai tą dieną

    vinipukas

  10. 2

    As pagymdziau viena diena veliau negu buvo nustatytas terminas.Gime mergaite:))))

    Egle